Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

[MENTION=159020]Néppox[/MENTION] Çok teşekkürler kardeşimmm. :)

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] sensin güzel olan. :) Anca bakabiliyorum yaa.

[MENTION=159020]Néppox[/MENTION] Çok teşekkürler kardeşimmm. :)

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] sensin güzel olan. :) Anca bakabiliyorum yaa.

Rica ederim ne demek :R

[MENTION=159020]Néppox[/MENTION] sen yenice mi etiketledin ben mi öyle hissettim bilmiyorum :D

mirildaniyordum sana gelsin :D :124af:

Yenice etiketledim :R Teşekkür ederim sevdiğim bir parçadır :ltfeen: :R Senden duyabilsem iyi olurdu merak ettim şimdi :3dth8:

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Yetkin varsa parçanın sözlerinde reklam var düzeltir misin rica etsem ? :)

Rica ederim ne demek :R

Yenice etiketledim :R Teşekkür ederim sevdiğim bir parçadır :ltfeen: :R Senden duyabilsem iyi olurdu merak ettim şimdi :3dth8:

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Yetkin varsa parçanın sözlerinde reklam var düzeltir misin rica etsem ? :)

tamam onu halletmıstım :D

[MENTION=159020]Néppox[/MENTION] bende tesekkür ederim,rica ederim :D sesim hic iyi degil tavsiye etmem :D zaten yapip burdan yollama sansimda yok sansina küs :D

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION] Tesekkür ederim Berkay böyle sakini de varmiydi rap´in :) hosmus müzigi ile sözleri :)

Saydım kaç gece oldu, saydım kaç gün oldu (uykusu olmayan herkese gelsin(yalaklara gelmesin))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri