Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] senin bu güzel hareketinin üzerine adının önüne Aşk gelmezmiiiiii ;P zalimmmm :p teşekkürler müzikte garip hisler var çözemedim henüz [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] sen fazla dinleme hepsi benim xD

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] senin bu güzel hareketinin üzerine adının önüne Aşk gelmezmiiiiii ;P zalimmmm :p teşekkürler müzikte garip hisler var çözemedim henüz [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] sen fazla dinleme hepsi benim xD
Yani hepsi benim desende Paylaşımcısın işte fazla dinleme ama gene dinle diyorsun...Lutfettiniz hanfendi Tesekkürler ...siz dinleyin bol bol benim yerimede..

Durun durun sakin olun ! maehhsun dinlemiyorum ama arada takılıyorum klibi çok hoş hele birde askılı pantalon giymiş wuuuuu xD gözlerimi alamadım videonun en dikkat çekici kısmı 0.44 vee 1.20 müptele diyor yaa alllahhh bittiğim andır nese ben çok güldüm sustum alın bunu başımdan yaa xD :ltfeen:
[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]​

Durun durun sakin olun ! maehhsun dinlemiyorum ama arada takılıyorum klibi çok hoş hele birde askılı pantalon giymiş wuuuuu xD gözlerimi alamadım videonun en dikkat çekici kısmı 0.44 vee 1.20 müptele diyor yaa alllahhh bittiğim andır nese ben çok güldüm sustum alın bunu başımdan yaa xD :ltfeen:
[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]​

Bu işte bi yanlişlik var şiii sevdiklerini paylaş bizimle sevmediklerini verip alin şunu dinleyin bakım deme )

Süprizimi sona sakladım senin bu hareketinin üzerine
adının önüne sabırsızzzz gelmezmmiiiii xD [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] tamam tamam sustummm

mikrofon Barış aBİMİZDE

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] Mahsun'a küçüklüğümden beri sempatim var benim xD Lo Lo Mahsun deyip bağırırdım balkonlarda, vay be aklıma neleri getirdin xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri