Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] Gönderdikleriniz, hep çok sevdiklerim. Tam yerinden vuruyorsunuz ciddiyim, çok teşekkür ediyorum :)

bişşi dil [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Ne güzel [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] Begendiklerine etiketliye biliyorsam...iyyi dinlemeler.

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] [MENTION=154874]leylmira[/MENTION] [MENTION=158167]LIYA[/MENTION] [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]​

Bittiğim andır. Teşekkür ederim + :love3:
Cevdet bağcadan dinlerim her zaman :) Kıvırcık Ali de güzel söylemiş. Allahım rahmet eylesin.

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] kivircik aliyi severim ama bu turkusunu ilk defa dinliyorum cok guzel. cok begendim sagol canim.

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] teşekkür ederim canımsın, bende özledim yarın burdayım inşallah ))

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] bayıl bakalım parayı sonra konuşuruz) [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] rica ederim canım begenmene sevindim)

Eyvallah gözüm xD [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bana özel ilk kez biri şarkı armağan etti +

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] pazartesi sendromunu atmana yardımcı olur belki

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] canım tşk ederim topluca intihara sürüklediğin için xD
Ama tabisi ben sen sen ne gönderirsen gönder mecburen dinliyorum arkadaş nasıl bir cümle bu yaa napalım xD tmm tmm sustum

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] bu şarkıyı Tanerde söylüyordu,bir anım canlandı anlatırım bir ara teşekkür ederim ;)

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] sağol canım çok incesin düşüncelisin sen ya :love3:
:eda: :eda: :eda:

bu şarkı bana iyi geldi sizde dinleyin :)

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION] canım tşk ederim topluca intihara sürüklediğin için xD
Ama tabisi ben sen sen ne gönderirsen gönder mecburen dinliyorum arkadaş nasıl bir cümle bu yaa napalım xD tmm tmm sustum

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] bu şarkıyı Tanerde söylüyordu,bir anım canlandı anlatırım bir ara teşekkür ederim ;)

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] sağol canım çok incesin düşüncelisin sen ya :love3:
:eda: :eda: :eda:

bu şarkı bana iyi geldi sizde dinleyin :)

Teşekkürler bizimde dinlememize musade ettiğin için P

insaAllah kötü bi anını hatırlatmamışımdır sana yoksa olan bana olacak gene...

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] ben dinliyorum sizle paylaşayım dedim umarım seversiniz

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri