Bu Şarkı ... Gitsin

---> Bu Şarkı ... Gitsin.

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Bu çok iyiydi be meleğim. Ben duygusalımdır, hemen gözlerim doluyor yahu.

Artık savrulup gitsende, rüzgara..

Teşekkürler abla, teşekkürler..

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Bu çok iyiydi be meleğim. Ben duygusalımdır, hemen gözlerim doluyor yahu.

Artık savrulup gitsende, rüzgara..

Teşekkürler abla, teşekkürler..

Rica ederim canım) bende çok severim...hatta bir tane daha gelsin mi) hazır duygulanmışken

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] ağlamıcam ağlamıcaaaaaüüüüüüüüüüüü :)

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] :Hjte7::Hjte7: ben aglarım ikimiizn yerine)

Özlemişim ) çok dinlerdim bi ara size gelsin

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION]

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

[MENTION=153273]Amor[/MENTION]

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] sende dinle ) bilmiyorsundur bunu

Araya sıkıştırdıgınız icin Tesekkurler )

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] gelsin ablam bekliyorum, kaliteli hep parçaların :R

Ömrümüzün son demidir, dönülmeyen o gitmeler. Hatırla sevgili o eski günleri, çocuklar gibi.

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Ah ablam ah.. İlk defa dinledim, mest oldum. Bugün benim günümün parçası belli oldu. Teşekkür ederim çok :)

az kaldı bende ponponlu terlikle ucucam ona )) küsüp duru bu aralar bi huysuz ))))
Hep öyle o huysuzdur zaten :3dth8:
Ömrümüzün son demidir, dönülmeyen o gitmeler. Hatırla sevgili o eski günleri, çocuklar gibi.

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Ah ablam ah.. İlk defa dinledim, mest oldum. Bugün benim günümün parçası belli oldu. Teşekkür ederim çok :)

Rica ederim canım) Dinledikce hatırlarsın beni...çok güzel ve pek bilinmeyen bir parçadır)

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION]

[MENTION=10137]Hayal[/MENTION] çok teşekkür ediyorum buda sizlere gelsin

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] sim çok sağol böyle molalarda iyi gidiyor :)

düşler formu ailemize gönderiyorum kabul edin lütfen:eda::eda::eda::eda:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri