Bu rüyalar ölümün habercisi...

---> Bu rüyalar ölümün habercisi...

a öylemi.. bişeye üzülceğimimi gösteriyor

Olabilir. Üzüntüye, sıkıntıya delalettir denir solgun yada kurumuş çiçek görmek, ben pek inanmam rüyalara. Geçen sene 2 defa solgun çiçek görmüştüm gün üstüne, birşey olmadı :) .
Sende hayra yor boşver.

Rahmani ve seytani ruyalar vardir.
Her ruyanin bir anlami olacak diye bir kaidede Yok. Siz Siz olun onunuze gelen herkeze ruyanizi yorumlatmayin. Herzaman hayra yorun mesela yilan dusman olarak bilinir ama aslinda sagliktir yilan. Helede Su assagida yazacagim ornek ruyalar konusunda bana yon vermistir.
Bir adam ruyasinda oglunu denizde bogulmus olarak gorur.kendi kendine oglunun olecegi yorumunu yapar. Ve nitekim bir muddet sonra oglu olur ve bir alimle konusurken ne ruya gordunki der,adam ne gordugunu ve nasil yorumladigini anlatir.alim derki oglunu oyle gormen bir topluluga hukum surmesi ile yorumlanir sen olecek diye yorumladigin icin olmus.
Bu yuzden hep hayra yorarim ruyalari hayra ciksin derim.
Internetteki ruya tabirlerine pek kulak asmam cunki kelimeleri yorumluyor, ruyani anlatma sansin Yok,ruyalar butunuyle yorumlanir kelimelere gore degil....

Son düzenleme:

Arkadaşlar Aslında rüyalarımız bize, “olacaklardan” çok, “olanı” anlatır. Peki o zaman “bir rüyanın çıkması” ne demek? Pek çok durumda rüyalarımızın geleceği haber veriyor olmasının asıl sebebi, geleceğimizi yaratanın bugünümüz olmasıdır bu konuda bilgi almak isterseniz http://www.ruyalarx.com/ sitesine baka bilirsiniz rüyaların ve rüyanın tanımını güzelce yapmışlar:))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri