---> Bu konuyu okuma! merak işte illa bakcam :S bitmek bilmedi
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 26 Eki 2011 #61 ---> Bu konuyu okuma! merak işte illa bakcam :S bitmek bilmedi
Sezen Bayan Üye 26 Eki 2011 #62 ---> Bu konuyu okuma! evet hemde ne essek sakasi :M sana pis kizginim su an ama guzel laflarinda vardi mesela; mutlu yasa seni coks eviyorum :I :I affettim
---> Bu konuyu okuma! evet hemde ne essek sakasi :M sana pis kizginim su an ama guzel laflarinda vardi mesela; mutlu yasa seni coks eviyorum :I :I affettim
buğlem Bayan Üye 28 Eki 2011 #63 ---> Bu konuyu okuma! sadece sonunda ne yazcağını merak ettim hiçte sinirlenmedim bazılarını okumadan geçtim
---> Bu konuyu okuma! sadece sonunda ne yazcağını merak ettim hiçte sinirlenmedim bazılarını okumadan geçtim
beyazgul_57 Bayan Üye 30 Eki 2011 #65 ---> Bu konuyu okuma! hiç bitmıycek sandım bu ne ya bıdahamı asla
D 'DiLek Bayan Üye 4 Ara 2011 #69 ---> Bu konuyu okuma! ne cikcani tahmin edebiliyorum, o yüzden tilklamicammm
Berry* Bayan Üye 19 Ara 2011 #70 ---> Bu konuyu okuma! Bu sayfanın ek diyaloglar oluşturmasının önüne geç. diyerek sayfayı kapatacaktım ama hepsini okumasaydım merakımdan ölebilirdim.
---> Bu konuyu okuma! Bu sayfanın ek diyaloglar oluşturmasının önüne geç. diyerek sayfayı kapatacaktım ama hepsini okumasaydım merakımdan ölebilirdim.
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 #72 ---> Bu konuyu okuma! Tıkladım, yine olsa yine tıklarım
eslem61 Bayan Üye 18 Ocak 2012 #73 ---> Bu konuyu okuma! Bi an kafayı yiyorum zannetim bu ne yaa ..xD
L lale45 Bayan Üye 13 Şub 2012 #76 ---> Bu konuyu okuma! okuma, tıklama dedikçe insanın yapası geliyor hahaha
N nedenbendede Kayıtlı Üye 19 Şub 2012 #77 ---> Bu konuyu okuma! Berbat bir işkenceydi, bitmeyecek sandım. Nhahhaa. (;