bu kızları anlamak cok zor :(

RuThLeSs

Kayıtlı Üye
cok berbat bır gun gecırdım
kız arkadasımla tartıstık

sebebi ise cok basit
bugun aksam gezelim dedi bende hayır mac var macı izleyecegim baska aksam gezeriz filan dedım
yok illa bu aksam gezelimn diye tutturdu
bende arkadaslara soz verdım macı beraber izleyecegiz diye
ben mac izleyecegim baska aksam cnm filan dedim
yok bu kadın milleti cok inatcı
illa bu aksam gezecez diye tutturdu
bende sinirlendim bu aksam gelemem
konu kapanmıstır fılan dedım
demez olaydım
sudan sebep için konusmuyor ya
hey allahım
yaklasık 6.mesajım hala cvp vermedı
ne yapacagız biz bunlarla ya

valla kardeş kız arkadaşın fenerli galiba...fenerin dünkü hezimetinden sonra GALATASARAY'ımızın galibiyetini senin görmeni istemiyor...allah yardımcın olsun:):):) takma bu kadın milleti hepten böylee

şakaydı:D:D ben pek önemli bi sorun olacağını ya da uzun süren bi sorun olcağını zannetmiyorum...yakında unutur eminim

ama sn şimdi maça sewgilinden daha fazla önem weriomş gibi dawranmışsın sewgiln de ona kızmış biraz da haklı gibi:D

walla sonuna kadar haklısın kız sana anlayıs göstermemiş belli sms yazma daha çok sımartırsın haberin olsun bak en gec 24 saat içinde sana dönecektir tavrını koyhıhh

bncede haklısın ya mesela benim eski sewgilim maç olurdu twde o da maçları çok sewer ben buluşmayalım maçını izle derdim o da yok snle buluşalım fln derdi ama bn zor ikna ederdim maçını izlesin die çünkü bnce erkeklerin böle şelerini kısıtlamamak lazım die düşünorum

ben gider maçı beraber izlerdm buluşup napçam ya twde maç var biz dışarda sürtüoz ohoo hahaha hahaha hahaha

bncede haklısın ya mesela benim eski sewgilim maç olurdu twde o da maçları çok sewer ben buluşmayalım maçını izle derdim o da yok snle buluşalım fln derdi ama bn zor ikna ederdim maçını izlesin die çünkü bnce erkeklerin böle şelerini kısıtlamamak lazım die düşünorum

katılıyorum çok haklısın

yaff maç izlesin bnm açımdan sorun yok seferm xD beraber coşarızz hahaha

Bncede erkekleri fazla sıkmamak lazım :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri