Bu Kadarı Da Olur Mu ? Oluyormuş
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Mar 2012 #4 ---> Bu Kadarı Da Olur Mu ? Oluyormuş o an ne dusunuordu acaba merak ettıım?
Rock SouL Kayıtlı Üye 21 Mar 2012 #5 ---> Bu Kadarı Da Olur Mu ? Oluyormuş Bezmi$h' Alıntı: Babası bunu okutmamış belli :M Genişletmek için tıkla ... Bari tamirciye verseymiş :Ç
---> Bu Kadarı Da Olur Mu ? Oluyormuş Bezmi$h' Alıntı: Babası bunu okutmamış belli :M Genişletmek için tıkla ... Bari tamirciye verseymiş :Ç
M Mastor Kayıtlı Üye 21 Mar 2012 #6 ---> Bu Kadarı Da Olur Mu ? Oluyormuş Tamirci şıkkı kadını şaşırtmış Tamir anahtarları çok çeşitlidir, çağrışım yaptı diyecem ama Sol anahtarının da müzik ile alakadar olduğunu orta 1.Sınıf talebesi bilir. Eskiden bu tarz kişiler katılmazdı bu programa, şimdi nerede bu tipler var Kenan Işık'ın karşısındalar : )
---> Bu Kadarı Da Olur Mu ? Oluyormuş Tamirci şıkkı kadını şaşırtmış Tamir anahtarları çok çeşitlidir, çağrışım yaptı diyecem ama Sol anahtarının da müzik ile alakadar olduğunu orta 1.Sınıf talebesi bilir. Eskiden bu tarz kişiler katılmazdı bu programa, şimdi nerede bu tipler var Kenan Işık'ın karşısındalar : )
parasite Kayıtlı Üye 21 Mar 2012 #9 ---> Bu Kadarı Da Olur Mu ? Oluyormuş Bezmi$h' Alıntı: Babası bunu okutmamış belli :M Genişletmek için tıkla ... xD xD ...
---> Bu Kadarı Da Olur Mu ? Oluyormuş Bezmi$h' Alıntı: Babası bunu okutmamış belli :M Genişletmek için tıkla ... xD xD ...
Sibel1 Bayan Üye 21 Mar 2012 #10 ---> Bu Kadarı Da Olur Mu ? Oluyormuş evet izledim ben bunu çok üzüldüm ya xD
bluee Kayıtlı Üye 21 Mar 2012 #11 ---> Bu Kadarı Da Olur Mu ? Oluyormuş o durumda kenan ışığın surat ifadesini merak ediyorum