---> Bu İsimde Tanıdıgın Varmı ? var Esra?
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 26 Ağu 2013 #2,702 ---> Bu İsimde Tanıdıgın Varmı ? var hülya ?
FuZuLi Kayıtlı Üye 26 Ağu 2013 #2,706 ---> Bu İsimde Tanıdıgın Varmı ? tanıdıgım yok olmasında hec bu rabiyacıların elinden cektigimiz ah yusuf
---> Bu İsimde Tanıdıgın Varmı ? tanıdıgım yok olmasında hec bu rabiyacıların elinden cektigimiz ah yusuf
Queen2 N.❤ Prenses 26 Ağu 2013 #2,707 ---> Bu İsimde Tanıdıgın Varmı ? FuZuLi yine aynı anda yazdık xD var Berkay
Heulwen Kayıtlı Üye 26 Ağu 2013 #2,710 ---> Bu İsimde Tanıdıgın Varmı ? Queen2' Alıntı: FuZuLi yine aynı anda yazdık xD var Berkay Genişletmek için tıkla ... FuZuLi' Alıntı: yok tanıdıgım fuzuli Genişletmek için tıkla ... ? ____ Var Enes ?
---> Bu İsimde Tanıdıgın Varmı ? Queen2' Alıntı: FuZuLi yine aynı anda yazdık xD var Berkay Genişletmek için tıkla ... FuZuLi' Alıntı: yok tanıdıgım fuzuli Genişletmek için tıkla ... ? ____ Var Enes ?
Queen2 N.❤ Prenses 26 Ağu 2013 #2,711 ---> Bu İsimde Tanıdıgın Varmı ? önce ben yazıyorum durun hahaha yok Mine
Heulwen Kayıtlı Üye 26 Ağu 2013 #2,713 ---> Bu İsimde Tanıdıgın Varmı ? YOK Bu İsmi İlk Kez Duydum Ahmet