---> Bu Forumda Sizin İçin Özel Birisi Var Mı? artik yok
' Kontes.. Bayan Üye 7 Ağu 2009 #43 ---> Bu Forumda Sizin İçin Özel Birisi Var Mı? evet var manyox sewgilim :2:
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 7 Ağu 2009 #45 ---> Bu Forumda Sizin İçin Özel Birisi Var Mı? hyr
king_blood Kayıtlı Üye 7 Ağu 2009 #53 ---> Bu Forumda Sizin İçin Özel Birisi Var Mı? Var gibi de yok gibi de...
sEmih Kayıtlı Üye 8 Ağu 2009 #54 ---> Bu Forumda Sizin İçin Özel Birisi Var Mı? -oZKan-' Alıntı: Var... Genişletmek için tıkla ... oda benim dimi :2:
---> Bu Forumda Sizin İçin Özel Birisi Var Mı? -oZKan-' Alıntı: Var... Genişletmek için tıkla ... oda benim dimi :2:
# CrueL ~ Bayan Üye 8 Ağu 2009 #59 ---> Bu Forumda Sizin İçin Özel Birisi Var Mı? haYIr yoK.. cünkü yeni geLdm
İnci 1907 Prenses 8 Ağu 2009 #60 ---> Bu Forumda Sizin İçin Özel Birisi Var Mı? 1 deil birden çok kişi var buqram var :187: dostlarım var ( nazlım , melih , beyzam ) ablam var ( direnişim ) abim var ( genc reis ) kardeşlerim var ( caglam , lokumum , fatmam ) kusenlerim var ( chiic , dengesz rocker , hiphop girl , tatlı yaratık ) ve diger dostlarım ... ailem burda ya seviyorum sizi....
---> Bu Forumda Sizin İçin Özel Birisi Var Mı? 1 deil birden çok kişi var buqram var :187: dostlarım var ( nazlım , melih , beyzam ) ablam var ( direnişim ) abim var ( genc reis ) kardeşlerim var ( caglam , lokumum , fatmam ) kusenlerim var ( chiic , dengesz rocker , hiphop girl , tatlı yaratık ) ve diger dostlarım ... ailem burda ya seviyorum sizi....