---> Bu da __kbra__ (: hahaha insan insana benzer sercancım.... ;)
sweet_wich Bayan Üye 4 Şub 2009 #66 ---> Bu da __kbra__ kübrjım çoqkk qüselsn çoqkk dadlusunn allah sevdklerine baqışalsınn şeqer yeni üe olmama raqmenn kanım ısındıı sana :=)
---> Bu da __kbra__ kübrjım çoqkk qüselsn çoqkk dadlusunn allah sevdklerine baqışalsınn şeqer yeni üe olmama raqmenn kanım ısındıı sana :=)
R RaPizM^^ Bayan Üye 4 Şub 2009 #67 ---> Bu da __kbra__ oyy oyy cnm bnde seni sefdim xD seni de asb.. güsel düşüncelerin içinde tşk
sweet_wich Bayan Üye 4 Şub 2009 #71 ---> Bu da __kbra__ rja edrmmm ben içimdenn gelenn qerceqlerii söledmmm qusumm:=)
gizli.prenses Bayan Üye 18 Şub 2009 #74 ---> Bu da __kbra__ kubracım o kankanıda buraya üye yap tmm mı cnm __kbra__ (:' Alıntı: o bnm kankam ama isterseniz yaparıs Genişletmek için tıkla ...
---> Bu da __kbra__ kubracım o kankanıda buraya üye yap tmm mı cnm __kbra__ (:' Alıntı: o bnm kankam ama isterseniz yaparıs Genişletmek için tıkla ...
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 18 Şub 2009 #76 ---> Bu da __kbra__ GüzeLSin aLLah SevDiGine ßaGısLasın
R RaPizM^^ Bayan Üye 18 Şub 2009 #77 ---> Bu da __kbra__ tşk arkadaşlar tamam gizli.prenses'imm xD üye yaparım
Sahraa! Bayan Üye 18 Şub 2009 #80 ---> Bu da __kbra__ heyyyoowwwww çok şekersin + cici Sevdim senii a.s.b bacımm..