hmmm yakışklısn allah sefdiğine bağşLasıN =)
SouLsonic Kayıtlı Üye 27 Şub 2008 #22 gölge_m' Alıntı: güzel çocuksun maşallah allah seni alana sabır versin Genişletmek için tıkla ... beni alan yok evde kaldım güzel yorumlarınız için sağoulun ark.lar
gölge_m' Alıntı: güzel çocuksun maşallah allah seni alana sabır versin Genişletmek için tıkla ... beni alan yok evde kaldım güzel yorumlarınız için sağoulun ark.lar
SouLsonic Kayıtlı Üye 27 Şub 2008 #24 lowegirl bu eşsiz yorumuna ne kadar teşk etsem az o senin kalbinin güzelliği hahaha
AwFul_GirL Bayan Üye 27 Şub 2008 #29 SouLsonic' Alıntı: bana da teşekkür etmek kalıo Genişletmek için tıkla ... e bi zahmet
SouLsonic Kayıtlı Üye 27 Şub 2008 #30 bak valla inadım tutarsa teşk etmem he yanarsın sonra kahrolursun hahhah
SouLsonic Kayıtlı Üye 27 Şub 2008 #32 madem öyle üzülmeni istemem kendini arabeske vurursun flan teşkler hahaha
MaRiNa Bayan Üye 27 Şub 2008 #37 Artis senı hahaha Allah ın bildiğini nie kuldan saklıyım yaf Snde saol ...
Caramio Bayan Üye 27 Şub 2008 #39 ön taraftaki sensin galiba :| birde fotolarin(avatardakinide kastediom yani ) rengi falan degisikmis yaf guzel fotolar allah sevdiklerine bagislasin
ön taraftaki sensin galiba :| birde fotolarin(avatardakinide kastediom yani ) rengi falan degisikmis yaf guzel fotolar allah sevdiklerine bagislasin
SouLsonic Kayıtlı Üye 27 Şub 2008 #40 saol caramio evt öndeki benim.avatardaki fotonun rengi farklı sadecearkadaş öle yapmış onu da