Bu bir Üniversite Öğrencisinin Sene Sonu Notlarıdır | +18 şiddet ve leş gibi alkol içerir

endLesS

Webmaster
Bu sene ki görevimi tamamladım

Hacettepe Üniversitesinde devam ettiğim öğrenimimi de sonunda bitirdim. Her ne kadar bazı hocaların haksızlıklarına maruz kalsa[k]ta Sınıfı geçmeyi başardık. Yani en azından geçtiğimi düşünüyorum. Nasıl oldu bilmem ama bu sene hiç kavga etmeden sonlandırdım. Tabi kısmen bazı arkadaşlarıma tokatlı şiddetler uygulamış olsam da onları kavgadan saymıyorum. Vize ve Final haftalarında bazı şeyler öğrendim. Onları yazının devamında sizinle paylaşacağım. Ama üniversite hayatından biraz bahsetmek istedim. Lise ve Üniversite arasındaki farkları söyleyelim ki herkesin televizyonlar da izlediklerinin kısmen öyle olmadığını anlatmış olalım.

Üniversite de AŞK başkadır – Pek farklı değildir :

Üniversitede Aşk başkadır evet. Ama insanların birbirlerine güven farkı vardır. Üniversite bazılarının Lise de tatmin olamadığı duyguları buraya yansıttığı yerdir. Genelleme yapılamaz fakat bazı arkadaşlarınızın tavırlarının değiştiğini kız arkadaşı üzerine hain planlar yaptığını görebilirsiniz. Bu üniversite de “ Nasıl olsa Abisi, babası burada değil “ korkusunun olmadığından kaynaklanıyor olmalı. Farkın en büyüğü istediğiniz yerde el ele kol kola kucak kucağa (fazlası zaten bizi ilgilendirmez) gezdiğini görebiliyorsunuz. Bunun sebebi de kız tarafından kimsenin orda olmamasından. Bunu çok gördüm arkadaşlarımdan. 2 saniye bile dibinden ayrılmayıp nerdeyse öpmekten suratlarının dudak izi olduğunu göreceğimi umuyordum.

Üniversite de Dersler Basittir – Pek basit değildir :

Filmlerde görürüz. İnsanlar tıp okur avukatlık okur ama asla kitap okurken görmezsiniz. Ya saçma bir aşk kitabı okurlar yada kişisel gelişim kitabı okurlar. Fakat Hukuk Fakültesi okuyan arkadaşlarım bilirler ki bu böyle değildir. Akşam 7’de siz yemeğe giderken bakarsınız ki onlar ders çalışıyor olur dönüp yatarsınız gece su içmeye veya tuvaleti ziyaret etme gereği duyduğunuzda bakarsınız ki hala ders çalışıyor artık çocuğum akli dengesi hakkında düşüncelere dalarken aman s. Et diyip yattığınız günler olacaktır. Tabi dediğim gibi bölümünüze göre değişir. Meslek Yüksek okullarında okuyan veya benim gibi vizelere 1 gün önceden çalışan arkadaşlarımızda vardır. Hayat onlarındır işte. Yapabilirsiniz 1 gece de bütün konuların ezberini sorun olmuyor[muş].

Üniversite de Ev’de kalmak Sorunsuzdur – Pek o kadar sorunsuz değildir.

Genelde erkekler ya da kızların evlerini gösterirler diziler de. Gayet temiz dolaplar da tüm içecek ve yiyecek çeşitleri vardır. Kesinlikle inanmamanız gereken bir konuda budur. Dışardan ; Anne – baba evde yok, partiler diskolar ohh ohh gibi toz pembe görünse de onun temizlik, alışveriş ve hizmet noktasını göstermezler. Herkes orta da ki masadan alır içeceklerini. Ona rağmen tezgah temizdir. Ama gerçekleri anlatalım ya da zorluklarını siz anlayın. Devletten ya da bi yerden burs alırsınız 240 Tl aileniz gönderir ya da göndermez fark etmez. Ayın başın da ev sahibi sizi arayıp kirayı yatırmanızı ister, Elektrik ve su faturası gelir varsa internet faturası gelir, kredi kartı almışsınızdır harcamalarınızda kolaylık olsun diye oda dayanır derken Telefonunuzda kontör yada Faturası gelir onu ödemek istersiniz e tabi dolaba bişeyler de almak gerekir , dışarıda yersiniz öğle yemeklerini akşamları eğer bayan evi değil ise yiyecek bişey yoktur çünkü çoğu erinir hazırlamaya. Ve bulaşıklar vardır ki bazen problem haline gelen. Ben ilk eve geldiğimde asla problem etmezdim yıkardım zevkli gelirdi ama günde 7-8 tabak bi o kadar sayıda çatal bıçak ve kaşık olunca işin rengi değişir olmuştu. Bazen yıkamazsınız sabah yıkarım diye sabah okula gider gelirsiniz o orda durur. Bunun gibi problemler çıkacaktır emin olun. Hangi oyuncunun fatura yatırdığını gördünüz siz mesela ? Emin olun o faturayı yatırma görevi bile size sinir enjekte edecektir.

Peki benim düzenim ?

Bu sene 3 ev değiştirdim çeşitli sebeplerden. Evde anlaşamadığım tek kişi oldu oda kendisini bilir zaten. Onun dışında dediğim gibi genelde bulaşıktan kaçtım. Maddi yönden bir sıkıntım olmadı Webmaster olmam sayesinde. Derslerime çalıştım ( son gece ). Vizelerim güzel geçti bazı dersler dışında, Finallerimde kurtardım o dersleri de [FONT=Wingdings, serif][/FONT] Çoğu derste bizi zorlama derdi olmayan hocalarıma ise çok teşekkür ediyorum. Düzgün ders anlatmayıp sırf öğrencilere aksilik olsun ya da Yaz Okuluna bırakıp para kazanma amacı güdenlere ise lafı ben değil arkadaşlarım söylemiştir zaten diyeceklerini :D

2. Sınıfa geçmem de etken olan Başta

rzb2tyth.jpg

Yeni Rakı olmak üzere ;

6uigt7zg.jpg

ruy5x236.jpg

Votka 1967, Bazooka, Anadolu Vodka, İstanblue ve

trpuk43z.jpg

Nescafe, su, Coca Cola’ya ise teşekkür ediyorum. İyiki varsınız

34nhfwjc.jpg

Seneye kim öle kim kala :D ama bu sene ki sınıf arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. İyi insanlar hepsi. En azından büyük şiddetli kavga ettiklerim olmadı. İbrahim, Görkem, Hamdi ve Yunus 4lüsü başta olmak üzere çeşitli halı sahalar da Futbol resitali düzenledik. Onların zevki ayrı tabiî ki.Seneye İzmir’de okumak var aslında aklımda ama bakalım kısmet :D
Sevgilerim ile..

---> Bu bir Üniversite Öğrencisinin Sene Sonu Notlarıdır | +18 şiddet ve leş gibi alkol içerir

valla bizim eve kız sokmak yasak imamdan tuttuk evi :D o alkol şişeleri yerinede kola meyve suyu yada normal su şişesi vardır :D gerisi dediğin gibi işte aynen :D

---> Bu bir Üniversite Öğrencisinin Sene Sonu Notlarıdır | +18 şiddet ve leş gibi alkol içerir

xD

sen alkolu bırak sokaktaki cocuklara cikolata dagıtacam)

ben hayal kurmam ))

alkol kullanmak bi kulturdur arkadaslar..bilincli tuketilmelidir...

alkol kullanmak bi kulturdur arkadaslar..bilincli tuketilmelidir...

alkol her türlü kötüdür ne kültürü) neyse bunun tartışmasını yapmayalım endless sözüm söz sokaktaki cocukları cikolatadan mahrum etme )

''Düzgün ders anlatmayıp sırf öğrencilere aksilik olsun ya da Yaz Okuluna bırakıp para kazanma amacı güdenlere ise lafı ben değil arkadaşlarım söylemiştir zaten diyeceklerini ''

Bu bir çok öğrencinin derdi ya :)

''Düzgün ders anlatmayıp sırf öğrencilere aksilik olsun ya da Yaz Okuluna bırakıp para kazanma amacı güdenlere ise lafı ben değil arkadaşlarım söylemiştir zaten diyeceklerini ''

kesinLikle katiliorum, gerci sinif birincisi olarak bitirdim seneyi :2: ama yinede öyle hocalar var ki öfff illAllah getirtiolar :)

hemso agzim acik okudum yazdiklarini, tüh sana rezil:d

yaptigin koleksiyonuda kiniorum, yasak yasak! :p

xD

endLesS sonun Atilla Kaya gibi olmasın

Kısmet bro. xD

endLesS alkolu bıraktı ama siz bilmiyosunuz ) o artık alkol içmiyor ne güzel:)

öylemiymiş xD

hahaha öldürdün beni yaaa =)

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri