---> Bu Bina Kaç KatLı ? 1366 :D saydımm :D
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 13 Nis 2009 #22 ---> Bu Bina Kaç KatLı ? saydim ama 200 dn snra yerini karstirdm bidada sayaamm wala qozlerm sasi oldu
---> Bu Bina Kaç KatLı ? saydim ama 200 dn snra yerini karstirdm bidada sayaamm wala qozlerm sasi oldu
son_antepli Kayıtlı Üye 18 Nis 2009 #23 ---> Bu Bina Kaç KatLı ? yaabunda cpoy paste var yoksa bu kdar kat olamaz sayarkende sabırlı biter
modaezo Bayan Üye 23 May 2009 #25 ---> Bu Bina Kaç KatLı ? saymama gerek yok gider o ranın asan sörüne biner en yüksek sayıyı değilmi kat sayısı şuranbın bi adresini versenize:2:
---> Bu Bina Kaç KatLı ? saymama gerek yok gider o ranın asan sörüne biner en yüksek sayıyı değilmi kat sayısı şuranbın bi adresini versenize:2:
UpSs KraLiçe Bayan Üye 23 May 2009 #29 ---> Bu Bina Kaç KatLı ? saymaya üşeniyorum ama baya bi var...
P ProJoiner Kayıtlı Üye 26 May 2009 #33 ---> Bu Bina Kaç KatLı ? okadar uzun değil c + paste ile uzatılmış gibime geldi :S
H harami Kayıtlı Üye 2 Haz 2009 #34 ---> Bu Bina Kaç KatLı ? _______ Bence 5 katlı.. Bi de kaçak çıkmışlar üstüne =P