---> Bu aralar en çok kullandığınız kelimeler.. Attırmayın Tepemin Lazını xD
PuZzL3 Banned 30 Haz 2010 #81 ---> Bu aralar en çok kullandığınız kelimeler.. Attırmayın Tepemin Lazını xD
cluee Bayan Üye 30 Haz 2010 #82 ---> Bu aralar en çok kullandığınız kelimeler.. Dedi naber dedim iyidir dedi ee dedi dedim nee dedim iyidir .... hahaha
---> Bu aralar en çok kullandığınız kelimeler.. Dedi naber dedim iyidir dedi ee dedi dedim nee dedim iyidir .... hahaha
PuZzL3 Banned 30 Haz 2010 #83 ---> Bu aralar en çok kullandığınız kelimeler.. cluee' Alıntı: Dedi naber dedim iyidir dedi ee dedi dedim nee dedim iyidir .... hahaha Genişletmek için tıkla ... dedim ne dedin dedi ne dedi kim dedim kim ne dedi dedi hahaha
---> Bu aralar en çok kullandığınız kelimeler.. cluee' Alıntı: Dedi naber dedim iyidir dedi ee dedi dedim nee dedim iyidir .... hahaha Genişletmek için tıkla ... dedim ne dedin dedi ne dedi kim dedim kim ne dedi dedi hahaha
azrail07 Kayıtlı Üye 30 Haz 2010 #84 ---> Bu aralar en çok kullandığınız kelimeler.. oğlum "LaN" "Vay Anasını" "Anasını Satım"
azrail07 Kayıtlı Üye 30 Haz 2010 #85 ---> Bu aralar en çok kullandığınız kelimeler.. Bu Kelimeleri Çok Kullanıyorum Da Ama Heralde Başka Konu İle İlgili Konuşuosunuz
---> Bu aralar en çok kullandığınız kelimeler.. Bu Kelimeleri Çok Kullanıyorum Da Ama Heralde Başka Konu İle İlgili Konuşuosunuz
Cobain Kayıtlı Üye 30 Haz 2010 #86 ---> Bu aralar en çok kullandığınız kelimeler.. Senin durumun ne ya? xD
sıpsévdyy Banned 30 Haz 2010 #87 ---> Bu aralar en çok kullandığınız kelimeler.. hmmm bilmemm ( bunlar
` Nur ~ Bayan Üye 1 Tem 2010 #88 ---> Bu aralar en çok kullandığınız kelimeler.. Ne aLaka yaa Öf be..