Boyumu nasıl uzatabilirim ?

Aracely

Eluveitie
Bayan Üye
Evet arkadaşlar sorumuz basit inşallah konuyu doğru yere açmışımdır xD

boyum 1.65 falan sanırım kendimi çok kısa hissediyorum boyumun uzamasını istiyorum ne yapabilirim ne önerirsiniz ?

---> Boyumu nasıl uzatabilirim ?

Yavrum.
Benimde boyum aynı ama sen takıntı haline getirmişsin cünkü boyun kısa değil.
Sana herkesin bildigi önerileri verebilirim basketbol oyna spor yap vs.baska bende bilmiyorum cünkü xD
Biliyorsun bu birazda ırsi yani aileden gelen birşey.
Bazıları sanslı doguyor iste boyları uzun oluyor yiyorlar yiyorlar incecik kalıyorlar :)
Dediğim gibi takıntı haline getirmemek gerekiyor.
Ki sen daha uzarsın :)

Ergenlik başladığı zaman vücutta cinsellik hormonları aktif hâl alır, bu da olağan bir sonuç olarak büyümeyi, uzamayı durdurur. Yaşınız kaç bilmiyorum ama epifizleriniz kapanmamış ise uzamanız devam edebilir.

Bana da sorarsanız kısa değilsiniz :)
Halk arasında da yaygın olduğu gibi Basketbol oynamak ve Yüzmek boy uzamasına yardımcı olan sporlar buna Jimnastiği de ekleyebiliriz. Olumlu etki edecektir, genetik etmenleriniz önemli tabii.
Çok sorun ediyorsanız bir Ortopedi uzmanına başvurun.

Ergenlik başladığı zaman vücutta cinsellik hormonları aktif hâl alır, bu da olağan bir sonuç olarak büyümeyi, uzamayı durdurur. Yaşınız kaç bilmiyorum ama epifizleriniz kapanmamış ise uzamanız devam edebilir.

Bana da sorarsanız kısa değilsiniz :)
Halk arasında da yaygın olduğu gibi Basketbol oynamak ve Yüzmek boy uzamasına yardımcı olan sporlar buna Jimnastiği de ekleyebiliriz. Olumlu etki edecektir, genetik etmenleriniz önemli tabii.
Çok sorun ediyorsanız bir Ortopedi uzmanına başvurun.

Hilmi abi sen misin?

Düzenli olarak süt ve süt ürünleri kullan.
Basketbol oyna.
Havada bişeye tutun ve kendini serbest bırak uzun süre böyle kal ve bunu sık sık yap.
Ve en önemlisi piskolojikmen ben kısa değilim die kendini kandır.
...

Bende kısayım ama etrafımdaki engelli ve benden kötü insanları görünce ŞÜKRED'iyorum.
Düşünmemeye çalış.
Ve İsyan etme...
boyumdanda fiziğimdende şikayetçi değilim veren Allah alanda Allah olacak.
Seni begenen böyle begensin begenmiyene yol ver.

Bence boyun gayet ideal
Hem ilerde belki yüksek topuklu giyinirsin hani okul dışında :pp

İdeal bir boy aslında, takıntı yapmamak gerek. Balık boy uzatıyor, kesinlikle tüketilmeli :)

Boyunuzun uzaması için Vücut geliştirme sporu gerçekten Etkili olucaktır Orda Bulunan Eğitmene Boy uzaması ile ilgili Yardım almak istediginizi söylemeniz yeterli olacaktır randumanlı bi çalışma 3 ay da 6 ila 10 cm arası boy uzamanıza yardımı olucaktır :D SAygılar (LiFe)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri