---> Boyoz sever misin? sevmezmiyim :D
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 2 Ağu 2010 #22 ---> Boyoz sever misin? Boyozu genelde izmirliler bilir arkadaşlar izmirde olur Bende bir izmirli olark seviyorum tabisi Merak edenler içinde resmi şu
---> Boyoz sever misin? Boyozu genelde izmirliler bilir arkadaşlar izmirde olur Bende bir izmirli olark seviyorum tabisi Merak edenler içinde resmi şu
XcLoW Kayıtlı Üye 28 May 2012 #25 ---> Boyoz sever misin? İzmir'liyim ve çok severim.. "Boyoz ne demek" diyen o 7 kişi İzmir'li değildir..
---> Boyoz sever misin? İzmir'liyim ve çok severim.. "Boyoz ne demek" diyen o 7 kişi İzmir'li değildir..
Soul Fly Kayıtlı Üye 28 May 2012 #26 ---> Boyoz sever misin? İzmir de yaşadığım 15 yıl boyunca pek sevmezdim ama şimdi bir tanesi için nelerden fedakarlık ederdim bilseniz kıymetini bilin oraların...
---> Boyoz sever misin? İzmir de yaşadığım 15 yıl boyunca pek sevmezdim ama şimdi bir tanesi için nelerden fedakarlık ederdim bilseniz kıymetini bilin oraların...
'hayaL Bayan Üye 28 May 2012 #27 ---> Boyoz sever misin? izmirliler ısmarlarsa sevip sevmedigimizi anlarız ) bilmem tanımıyorum kendisini
---> Boyoz sever misin? izmirliler ısmarlarsa sevip sevmedigimizi anlarız ) bilmem tanımıyorum kendisini