Arada olan bana oluyor tabi.
Atatürk Çok partili sistemi getirdi evet ama böyle tezeğinin çıkacağını ayıksaydı çıkarmazdı sanırım.
Tek partili hayat hiç bir zaman ideal değildir..İdeali hükümeti denetleyecek muhalefetlerin olması..fakat bizim ülkemizde muhalefet partisi dahi olamadığı için insanlar tek parti diyor..belki inandığı muhalefet olsa oylar bu denli olmaz..Bu yüzden gerçeği kabule etmek gerek..En iyisi bu işte...
Yarısı demek ne demek biliyor musunuz..Türkiye tarihini geçtik dünya tarihinde bir ilk...
Her zaman fikirlere saygı duymak gerek..Ben de saygı duyuyorum..Beşeriz...Farklıyız..
Sana burdan bi uçarım dermişim xD
Benim demek istediğim farklı bir sistem olabilirdi. Bu durumda Saltanat 'da yanlış bir sistemdi anlamı çıkıyor fakat bizler saltanat sistemi ile Dünyayı titretmedik mi ? Geri gelsin demiyorum tabi ki Laik bir Devlet olmak önemli fakat. Allahın Teröristi'de parti kurup meclise girmesin be bacım. Zoruma bu gidiyor yeminle.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.