Böyle Ülke Olmaz Olsun !

---> Böyle Ülke Olmaz Olsun !

Arada olan bana oluyor tabi.

Atatürk Çok partili sistemi getirdi evet ama böyle tezeğinin çıkacağını ayıksaydı çıkarmazdı sanırım.

Yarısı demek ne demek biliyor musunuz..Türkiye tarihini geçtik dünya tarihinde bir ilk...
Her zaman fikirlere saygı duymak gerek..Ben de saygı duyuyorum..Beşeriz...Farklıyız..:)

Arada olan bana oluyor tabi.

Atatürk Çok partili sistemi getirdi evet ama böyle tezeğinin çıkacağını ayıksaydı çıkarmazdı sanırım.

Tek partili hayat hiç bir zaman ideal değildir..İdeali hükümeti denetleyecek muhalefetlerin olması..fakat bizim ülkemizde muhalefet partisi dahi olamadığı için insanlar tek parti diyor..belki inandığı muhalefet olsa oylar bu denli olmaz..Bu yüzden gerçeği kabule etmek gerek..En iyisi bu işte...

Tek partili hayat hiç bir zaman ideal değildir..İdeali hükümeti denetleyecek muhalefetlerin olması..fakat bizim ülkemizde muhalefet partisi dahi olamadığı için insanlar tek parti diyor..belki inandığı muhalefet olsa oylar bu denli olmaz..Bu yüzden gerçeği kabule etmek gerek..En iyisi bu işte...

Sana burdan bi uçarım dermişim xD

Benim demek istediğim farklı bir sistem olabilirdi. Bu durumda Saltanat 'da yanlış bir sistemdi anlamı çıkıyor fakat bizler saltanat sistemi ile Dünyayı titretmedik mi ? Geri gelsin demiyorum tabi ki Laik bir Devlet olmak önemli fakat. Allahın Teröristi'de parti kurup meclise girmesin be bacım. Zoruma bu gidiyor yeminle.

Yarısı demek ne demek biliyor musunuz..Türkiye tarihini geçtik dünya tarihinde bir ilk...
Her zaman fikirlere saygı duymak gerek..Ben de saygı duyuyorum..Beşeriz...Farklıyız..:)

Geçsek bile isteyenler ve istemeyenler eşit hatta 49.9 :D
Teşekkür ederim

Sana burdan bi uçarım dermişim xD

Benim demek istediğim farklı bir sistem olabilirdi. Bu durumda Saltanat 'da yanlış bir sistemdi anlamı çıkıyor fakat bizler saltanat sistemi ile Dünyayı titretmedik mi ? Geri gelsin demiyorum tabi ki Laik bir Devlet olmak önemli fakat. Allahın Teröristi'de parti kurup meclise girmesin be bacım. Zoruma bu gidiyor yeminle.

Kimlerin zoruna gitmiyor ki be kardeşim..Bunlar artık azınlık değil..Kürt seçmen çok fazla olduğundan temsil hakkı verildi..Yani demokratşk bi ülkeyse doğru oln bu...Amma ve lakin bunlar kürtlerin sorunalrını çözmek yerine direk devleti kötülüyorlar..Ya ne yapılsa yaranılmadı bunlara...Gerçkten artık ne çözüm var bilemiyorum...
Hepsinin çocukları dağda bunlara karşı hepimiz ülkücüyüz(yani mhpli değil ülkücü ayrıdır) vesaire..

Demokratik açılım yapıldı olmadı..Dağdaki teröristler indi gövde gösterisi yaptılar..Bunalr de tek değil arkalarında büüyk devletler olmasa bi kaç tane eli keleşli adam ülkeyi yerinden oynatamaz..Mersinde bdpli vekil seçim akşamı seçilemedi zannetmişler..Bu merisni iyi bilirsin anlatmaya gerek yok..her yerden silah sesleri geliyordu...Bakın o ertuğrul kürkçü tek başına dikkat çekerim tek başına% 9 oy aldı..Bunalrın derdi kürtler değil bunlar ermeni soylular..Allah için böyle müslüman mı olur...Müslüman müslümanı öldürebilir mi...
Amann aman..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri