---> Böyle Köpekleriniz Olsun İster Misiniz? bu kadan sevimli köpek olamaz, özel efekt bunlar :D
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 4 Nis 2016 #21 ---> Böyle Köpekleriniz Olsun İster Misiniz? bu kadan sevimli köpek olamaz, özel efekt bunlar
Earl Freyja Bayan Üye 4 Nis 2016 #22 ---> Böyle Köpekleriniz Olsun İster Misiniz? Alpha' Alıntı: İçimdeki canavarı ortaya çıkarma istersen? xD Genişletmek için tıkla ... Sakin olan bir adet berkayı sevimli köpek fotoğraflarıyla delirtebilirsiniz.:forumtrancekro9dx6: :forumtrancekro9dx6: Son düzenleme: 4 Nis 2016
---> Böyle Köpekleriniz Olsun İster Misiniz? Alpha' Alıntı: İçimdeki canavarı ortaya çıkarma istersen? xD Genişletmek için tıkla ... Sakin olan bir adet berkayı sevimli köpek fotoğraflarıyla delirtebilirsiniz.:forumtrancekro9dx6: :forumtrancekro9dx6:
M Moreas Bayan Üye 4 Nis 2016 #23 ---> Böyle Köpekleriniz Olsun İster Misiniz? Lunar' Alıntı: İpi ben çeviririm onlar atlar sonra ipi onlar çevirir ben atlarım :kikiki: Genişletmek için tıkla ... Ne kadar da güzel olur. :R Callisto' Alıntı: bu kadan sevimli köpek olamaz, özel efekt bunlar Genişletmek için tıkla ... Olmuş işte. :kikiki: Eğitmiş adamlar.
---> Böyle Köpekleriniz Olsun İster Misiniz? Lunar' Alıntı: İpi ben çeviririm onlar atlar sonra ipi onlar çevirir ben atlarım :kikiki: Genişletmek için tıkla ... Ne kadar da güzel olur. :R Callisto' Alıntı: bu kadan sevimli köpek olamaz, özel efekt bunlar Genişletmek için tıkla ... Olmuş işte. :kikiki: Eğitmiş adamlar.