Boşandıktan/ayrıldıktan sonra

---> Boşandıktan/ayrıldıktan sonra

basindan gecenlerin bu konya daha saglikli ve biryli bir aciklama ve cevap vereceginden eminim.

daha evlenmedim bosanmadigim icin bu sorya cevap verebilcegimi zan etmiyorum.

basindan gecenlerin bu konya daha saglikli ve biryli bir aciklama ve cevap vereceginden eminim.

daha evlenmedim bosanmadigim icin bu sorya cevap verebilcegimi zan etmiyorum.

Erkek arkadaşından olduysa ve ayrıldısysan onunla hala arkadaş kalabildin mi?

Hiç anlamıyorum şu lafı he, madem arkadaş olabiliyorsunuz o zaman niye boşandınız?

Arkadaş olmakla Sevgili olmak yada Evlenmek arasında ki farkları ayırt edemeyenler zaten , Ayrılıp / Boşandıktan sonra da " Arkadaş " kalamayacaklardır . Bu kişilerin inisiyatifinde gibi görünse de aslında onların " Olgunluk " larındadır .

Bir takım sorumlulukları kaldıramama , karşılıklı çatışma içerisine girme , karşılıklı saygıyı köreltme ve duyguların yitirilme döneminde genellikle ayrılıklar yaşanır.

Arkadaşlıktan kastımız eğer , " Merhaba - Merhaba " ysa . Nadiren de olsa oturup bir fincan kahve içmeyse olabilir .

Evlilik hayatım olmadı ama ilişkilerimden sonra , Arkadaşlık boyutum oldu . Her ilişki bittiğinde ; Tuvalet Kağıdı misali insanlar çöpe atılmazlar . O da insanların Saygınlığındandır .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri