boşanan çift

---> boşanan çift

oLabiiLR bence hıc sakıncası yok ama benım gorusum çift olarak degılde dıelım sevgılı oda aynı ayrılınca senı yabani gibi goruyorlar belkı ılerde gene olur dıen yok nese :D

sagolun :)

---> boşanan çift

melihe katılıyorum ndnse eski sefgililerimisi hortlak görmüşcesine bakıyoruz o yüsden evlenip boşanan ciftler birbirlerini görse kesin öldürürler (= ama arkadaş olabilrler hiç sakıncası yoq :Dtabi düşman olmadıkları sürece

---> boşanan çift

yok abi bnce olmaz olamaz bn olamam mesela çocuk varsa görmeye tahammul ederim ama onun dışında arkadaş imkansız

---> boşanan çift

şahsi görüşüm olmaz....

yaşadığım onca şeyden sonra karşılıklı geçipte normal 2 arkadaşmışız gibi muhabbet edemem.... benim midem kaldırmaz....

haa arkadaş gibi olmak istermiydim_? isterdim normal 2 arkadaş gibi devam etmek ama,,yapabilceğimi sanmıyorum..

---> boşanan çift

sonradan iki arkadaş gibi olabileceyim bi kızla evlenmem...
evlenmeme rağmen once şeyi kırıp bitirmişşem arkama bakmam...

---> boşanan çift

yok abi bnce olmaz olamaz bn olamam mesela çocuk varsa görmeye tahammul ederim ama onun dışında arkadaş imkansız

;)

aynı zmnda spook*umun dediği gibi hortlak görmüş gibi değil cnm..
sadece insanlar ayrılınca tekarr konusmaya arkadaş olmaya çalıştıkları zaman canları yanar ve kimse de canının yanmasını istemez :)

---> boşanan çift

kimse yasak getiremez

getirirse bana biti böyle bi yasak

yanıtını çok pis alır

öldürmekten beter ederim onu (AIHM)

---> boşanan çift

olamam*** var olmamak var

şartlanmış modelseniz bahaneniz bol olur

ben ayrılma tarızna bağlı:)

kavga dövüş ayrıldıysak suratına bakmam

anlaşarak ayrıldıysak farklı ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri