---> ..BöCek+ Teşekküler Kendini Tanıttığın İçin
dangeratom Kayıtlı Üye 7 Tem 2009 #22 ---> ..BöCek+ seni tanmak güzeldi şiirlerini merak ettim forumda paylaşırsan çok sevinirim
..BöCek+ Bayan Üye 16 Tem 2009 #24 ---> ..BöCek+ LaNéDLy qHz' Alıntı: seni tanıdığıma sevindim tekrar özür diLerim seni incittim . Genişletmek için tıkla ... yoo :S öyle bişey yok.. tanıdığına sevinmene sevindim DReNGL' Alıntı: güzl tanıtmışsn kndini renkli bi kişilğin wr=) aynen ben de ikzler burcyum =) ikizlr olmk çift kraktr olmk zor grçkten =) Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim evet zor... arkadaşlarım o yüzden az :/ dangeratom' Alıntı: seni tanmak güzeldi şiirlerini merak ettim forumda paylaşırsan çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... paylaştıklarım var bakabilirsin pil.sung' Alıntı: kayseriden birini görmek svindirdi bni Genişletmek için tıkla ... evet beni de..
---> ..BöCek+ LaNéDLy qHz' Alıntı: seni tanıdığıma sevindim tekrar özür diLerim seni incittim . Genişletmek için tıkla ... yoo :S öyle bişey yok.. tanıdığına sevinmene sevindim DReNGL' Alıntı: güzl tanıtmışsn kndini renkli bi kişilğin wr=) aynen ben de ikzler burcyum =) ikizlr olmk çift kraktr olmk zor grçkten =) Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim evet zor... arkadaşlarım o yüzden az :/ dangeratom' Alıntı: seni tanmak güzeldi şiirlerini merak ettim forumda paylaşırsan çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... paylaştıklarım var bakabilirsin pil.sung' Alıntı: kayseriden birini görmek svindirdi bni Genişletmek için tıkla ... evet beni de..