Üye Resmi Bluee(kubilay) GÜNCEL

---> Bluee(kubilay)

Son resim özellikle olmak üzere güzel kareler,yakışıklısın :)
Allah sevdiklerine bağışlasın :Ü

---> Bluee(kubilay)

yani degisik cikmissin hepsinde... sanki bazilarinda sen degilmissin gibi, mesela ilk resmin ve son resimlerin birbirine pek benzemiyor :)

---> Bluee(kubilay)

yani degisik cikmissin hepsinde... sanki bazilarinda sen degilmissin gibi, mesela ilk resmin ve son resimlerin birbirine pek benzemiyor :)

madem değişik çıktım ilk resim silinmiştir. :D

Allah Sevdiklerine Ve Sevenlerine Bağışlasın Kardeşim :)

saolasın kardeşim cümlemizi.

yakısıklısın, Allah sahibine bağıslasın mavi xD

saolasın rap cümlemizi allah sahibine bağışlasın.

---> Bluee(kubilay)

Beğenmişşş buLunmaktayımm :) herşey gönLünce oLsunnn :) Allah sahibine bağışLasnn seniii :):)

---> Bluee(kubilay)

Karizmasın arkadaşım Allah ailene ve sevdiklerine bağışlasın
Teşekkürler paylaşım için.

---> Bluee(kubilay)

yakışıklıymışsın allah sahibine bağışlasında dün kör topal birini bul falan dedik fotoları görmedenxDxDxD

---> Bluee(kubilay)

Beğenmişşş buLunmaktayımm :) herşey gönLünce oLsunnn :) Allah sahibine bağışLasnn seniii :):)

amin sahibimi bi bulsam bağışlıycam kendimi ona xD Teşekkür ederim eylülcüm.beğenmene sevindim.

çok güzel mekanlarda fotoraf çekmişsin.
Rabbim sevdiklerine bagışlasın...

amin rabbim hepimizi sevdiklerine bağışlasın inci.

Karizmasın arkadaşım Allah ailene ve sevdiklerine bağışlasın
Teşekkürler paylaşım için.

saolasın kardeşim.amin.rica ederim.

yakışıklıymışsın allah sahibine bağışlasında dün kör topal birini bul falan dedik fotoları görmedenxDxDxD

tipsizim ama neden öyle diyosun kixD kör topal biri yakışır bana dimi xD saolasın rabiacım beğenmene sevindim.Allah senide sahibine bağışlasın bir an önce yaşımız geçiyor bakxD

bluee dostum fenasınnn :D:D begendımm :D bu arada leydıdeee begenmıss :D:D

Saolasın barış beğendiğin için:D evet rabia da beğendi hiç tahmin etmezdim beğeniceğini bana şu an kör topal aramaktan vazgeçti sanırım xD

---> Bluee(kubilay)

tipsizim ama neden öyle diyosun kixD kör topal biri yakışır bana dimi xD saolasın rabiacım beğenmene sevindim.Allah senide sahibine bağışlasın bir an önce yaşımız geçiyor bakxD

Saolasın barış beğendiğin için:D evet rabia da beğendi hiç tahmin etmezdim beğeniceğini bana şu an kör topal aramaktan vazgeçti sanırım xD[/QUOTE]

tabiki vazgeçtim:D:Dbu yakışıklılık sende varken bulamazsan ben daha ne bulucam sana dimi amaxDxDxDxD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri