Bizden Beylere tavsiyeler )

---> Bizden Beylere tavsiyeler )

Pantolonun hakkını veremiyorsanız, etek giyin..

Bu konunun tam tersini düşün yani Erkekler'den "bayanlara tavsiyeler" diye bir konu açılsa emin ol yoğunluktan forum kitlenir !

Dostum biz erkekler meleğiz melek xD

Emre aynı konuyuda açacaktım ama bir erkegin akıl etmesini düşündüm tebrik ediyorum xD buyur aç )

melekmişler bi dakika güleyim kriz geçince gelecegim :eek:ley::eek:ley::eek:ley::eek:ley::eek:ley:

Emre aynı konuyuda açacaktım ama bir erkegin akıl etmesini düşündüm tebrik ediyorum xD buyur aç )

melekmişler bi dakika güleyim kriz geçince gelecegim :eek:ley::eek:ley::eek:ley::eek:ley::eek:ley:

Konuyu açmak için önce bi kapsamlı araştırma yapmam lazım :D
Gül bakalım sen gül :1a9:

Konuyu açmak için önce bi kapsamlı araştırma yapmam lazım :D
Gül bakalım sen gül :1a9:

Hadi bekliyoruz o zaman araştır bakalım...bak ben hiç araştırmadan açtım neden ?

çünkü o kadar çok ki tavsiyemiz, araştırmaya gerek yok..ama sen bi araştır ne bulabiliriz de xD gel birlikte gülelim canım xD

Hadi bekliyoruz o zaman araştır bakalım...bak ben hiç araştırmadan açtım neden ?

çünkü o kadar çok ki tavsiyemiz, araştırmaya gerek yok..ama sen bi araştır ne bulabiliriz de xD gel birlikte gülelim canım xD

Yok yanlış anladın abla'cığım , araştırma derken o kadar çok tavsiyemiz var ki kısaltıp en önemlilerini seçmek babında araştırma xD

Buyrun, bayanlara gelsin xD
http://www.duslerforum.org/bizden-bayanlara-tavsiyeler-t473034.html?p=4091278#post4091278

Kıskançlık yapıp hemen aynı konuyu acmayın huhh2

Herzaman biz haklıyız,benim dediklerim olacak,ben herşeyi biliyorum triplerine girmeyin :)

Kıskançlık yapıp hemen aynı konuyu acmayın huhh2

Herzaman biz haklıyız,benim dediklerim olacak,ben herşeyi biliyorum triplerine girmeyin :)

Konuların açıldığı tarihlere bakarsanız hemen açılmadığını ve ortada sizin belirttiğiniz gibi bir kıskançlık söz konusu olmadığını görürsünüz :)

Benim tavsiyelerime bi çok kız karşı çıkabilir ama ben böyle düşünüyorum.

-Kız gibi bacak bacak üstüne atmayın, nasıl rahatsanız öyle hareket edin, diğer türlü daha çok göze batıyosunuz. Rahatlıkla kabalık arasında fark vardır unutmayın.

-Eğer haketmişse o kıza/kadına bağırıp çağırabilirsiniz, kızmakta sonuna kadar haklısınız, kılıbık erkeklerden olmayın koduğunuzu oturtun. (Sabahtan akşama kadar gezip yemek yapmamış mı misal o zaman haketmiştir.)
Not : Erkeksen tek bakışınla kadına ne anlatmak istediğini belli edebilirsin aslında. Bi kadına söz geçirmek için, kızdığını belirtmek için vs. bakışınız yetmeli. Maço olun.

-Romantizme bağlamayın çok. Çiçek böcek bi yere kadar.

-Ortam içinde 'aşkım, canım, hayatım' kelimelerini fazla kullanmayın.

-Kıskanıyosanız içinizde tutmaya çalışmayın, o an ne içinizden geliyosa yapın, söyleyin, yapmamasını rica edin, zaten ortada yanlış bi durum varsa kız anlayacaktır (ki her zaman yanlış bi durum olur aslında ama kız tarafından anlaşılmaz, erkekler kendilerini bildiklerinden diğer erkeklerin de halini, tavrını, ne yapmak istediğini anlar). Sonraları dışa vurumu fena oluyo.

-Efelik taslamayın, artistlik hareketler yapmayın. Kahraman değilsiniz hiç biriniz ve artistlik artist olana yakışır doğal olun, doğallıktan çıkan her şey rezilliğe yol alır.

-Paranız yoksa o kızı lüks restorana vs.ye götürmek için uğraşmayın, samimi olun.

-Dilediğiniz gibi karışın. Eğer normal bi insansanız zaten duracağınız noktayı bilirsiniz.

-Kızın yanında kasıntı kasıntı durup, onu da kasmayın. Hep doğallıktan bahsediyorum, doğal olun, rahat olun. Geyirceksen geyir arkadaş. Ayıp değil. Ortam içinde kas kendini, ama bizbizeyken gereksiz böyle şeyler.

He birde arkadaşlarınızın yanındayken eşinize yada kız arkadaşınıza ters konuşmayın, "vayy adama bak nasıl oturttu lafı kız sesini bile çıkaramadı" cümlesi sizin kulagınıza hoş gelebilir ama o cümlenin gerçegi şudur " odun, kendini delikanlı sanıyor dagdan inme a.." bu ve bunun gibi degişik anlamları vardır hepsini yazmayayım )

He birde arkadaşlarınızın yanındayken eşinize yada kız arkadaşınıza ters konuşmayın, "vayy adama bak nasıl oturttu lafı kız sesini bile çıkaramadı" cümlesi sizin kulagınıza hoş gelebilir ama o cümlenin gerçegi şudur " odun, kendini delikanlı sanıyor dagdan inme a.." bu ve bunun gibi degişik anlamları vardır hepsini yazmayayım )

xD

Heh işte, 'efelik taslamayın'ın açıklanmış hali xD

Yaz yaz xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri