kendimden utandım bı an bu erkekler ne bıçım ınsanlarmış boyle xD
kendimden utandım bı an bu erkekler ne bıçım ınsanlarmış boyle xD
Bu konunun tam tersini düşün yani Erkekler'den "bayanlara tavsiyeler" diye bir konu açılsa emin ol yoğunluktan forum kitlenir !
Dostum biz erkekler meleğiz melek xD
Bu konunun tam tersini düşün yani Erkekler'den "bayanlara tavsiyeler" diye bir konu açılsa emin ol yoğunluktan forum kitlenir !
Emre aynı konuyuda açacaktım ama bir erkegin akıl etmesini düşündüm tebrik ediyorum xD buyur aç )
melekmişler bi dakika güleyim kriz geçince gelecegim ley:ley:ley:ley:ley:
Konuyu açmak için önce bi kapsamlı araştırma yapmam lazım
Gül bakalım sen gül :1a9:
Hadi bekliyoruz o zaman araştır bakalım...bak ben hiç araştırmadan açtım neden ?
çünkü o kadar çok ki tavsiyemiz, araştırmaya gerek yok..ama sen bi araştır ne bulabiliriz de xD gel birlikte gülelim canım xD
Kıskançlık yapıp hemen aynı konuyu acmayın huhh2
Herzaman biz haklıyız,benim dediklerim olacak,ben herşeyi biliyorum triplerine girmeyin
Konuların açıldığı tarihlere bakarsanız hemen açılmadığını ve ortada sizin belirttiğiniz gibi bir kıskançlık söz konusu olmadığını görürsünüz
Şakaydı sadece fazla alındın sanki :R
He birde arkadaşlarınızın yanındayken eşinize yada kız arkadaşınıza ters konuşmayın, "vayy adama bak nasıl oturttu lafı kız sesini bile çıkaramadı" cümlesi sizin kulagınıza hoş gelebilir ama o cümlenin gerçegi şudur " odun, kendini delikanlı sanıyor dagdan inme a.." bu ve bunun gibi degişik anlamları vardır hepsini yazmayayım )
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.