Bizden bayanlara tavsiyeler

---> Bizden bayanlara tavsiyeler

- Dekolte giyip oranızı buranızı göstermeyin.Sizi beğenen bir yerleriniz için değil sizi siz olduğu için beğenmiştir unutmayın...
- Parfüm yada güzel kokuları mümkünse karşınızdaki insanda hoş bir seda bırakacak kadar kullanın ki sizi kazanına düştü sanmasın yada burnunun direği kırılmasın...
- Saçlarınızı emolar gibi karışık şekillere sokup garip kıyafetler giymek yerine , kendinize yakışacak türden şeyler giymeye özen gösterin...
- Bayansınız diye küfür ederim herkes hoş karşılar diye bir durum söz konusu bile olamaz...
- Sadece erkeklerin değil bayanlarında ayakları kokar unutmayın...
- Her zaman ilk adımı bizim atmamızı beklemeyin , bir kere olsun önce siz davranın...
- Sırf karşınızda ki erkek sizden çok hoşlanıyor diye bütün hesapları ona ödetmeye kalkmayın...
- Ayrıldığınız biriyle arkadaş kalamamak asıl saçma olandır unutmayın...
- Alışverişe kaptırıp kendinizi birlikte olduğunuz kişiyi saatlerce bekletmeye hakkınız yok lütfen unutmayın...
- Sadece eliniz boşken yada canınız sıkıldığı zaman değil görüştüğünüz kişiyi mutlaka her fırsatta yoklayın...
- Her zaman onun aramasını beklemeyin bırakın cimriliği bir kere de siz onu arayın...
- Zaten bir erkek sizi çok seviyorsa merak etmenize gerek yok sizden başkasına gözünün ucuyla bile bakmaz , boşuna kıskançlık krizlerine kapılmayın...
- Görüştüğünüzde o öyle yapmış bu böyle yapmış demek yerine günün nasıl geçti ile söze başlarsanız daha olumlu ve ılımlı bir sohbet yaşarsınız ...
- Anlayış anlayış diye yakarıyorsunuz bazen ama en az erkekler kadar anlayış yoksunu gibi davranıyorsunuz ...

Sözüm meclisten dışarı kimseyi kırmak yada yermek amaçlı yazmadım.Sadece senelerin ve tecrübelerimin birikimini naçizane olarak aktarmak istedim.Sürç-i lisan ettiysem affola ...

Ayy hiç güleceğim yoktu yaa :I

Biz böyleyiz böyle kabul etsinler dimi @ Amor :M

- Plajda sanki düğüne gider gibi süslenmeyin arkadaş ya. Yok rujlar,parfümler,saça fönler ; düzleştirmeler.
Yok şekilli,süslü,püslü terlikler.
- Şu çantalarınızı,telefonlarınızı ; kollarınızı dirseklerinizden bükerek taşımayın.
- 200 metre öteden algılanabilecek kadar parfüm sıkmayın.
- 'AYYAHAHAHAHA' diye gülmeyin lütfen.
- En ufak tartışmada 'Zaten hepiniz aynısınız.' demeyin.
- En yakın arkadaşlarınız mümkünse 'erkek' olmasın ; biz biliyoruz onların esas niyetlerini.
- Sizinle konuşan her erkeğin sizden hoşlandığını sanmayın.
- Hoşlandığınız her erkeğe aşırı derecede asılmayın. Hoşlanıyor,istiyor olabilirsiniz ama tek bir adım dahi atmıyorsak anlayın ki istemiyoruzdur.
- Sarhoş taklidi yaparak aramayın veya mesajlar atmayın eski sevgililerinize.
- Baktığımız her kıza 'Neden baktın?' demek yerine 'Ya şurasına baksana şöyle şöyle.' diyip onunla dalga geçin ; 'Benim belki şuram şöyle değil ama benim de buram böyle.' veya 'Şöyle bir huyum var bu da beni üstün kılar.' falan deyin.
- Dizi karakterlerine,Sörvayvırlı yarışmacılara asılmayın.
- Gördüğünüz her yakışıklı şarkıcıya hayran olmayın ; bir ağırlığınız olsun.
- Erkek gibi küfür etmeyin,aga,lan vs. demeyin.
- Güvendiğiniz tek şey 'cinselliğiniz' veya 'güzelliğiniz' olmasın ; espri yeteneğiniz olmasa bile sohbetiniz hoş olsun.
- Alışverişe götürdüğünüz sevgililerinize süs köpeği muamelesi yapmayın.

- Plajda sanki düğüne gider gibi süslenmeyin arkadaş ya. Yok rujlar,parfümler,saça fönler ; düzleştirmeler.
Yok şekilli,süslü,püslü terlikler.
- Şu çantalarınızı,telefonlarınızı ; kollarınızı dirseklerinizden bükerek taşımayın.
- 200 metre öteden algılanabilecek kadar parfüm sıkmayın.
- 'AYYAHAHAHAHA' diye gülmeyin lütfen.
- En ufak tartışmada 'Zaten hepiniz aynısınız.' demeyin.
- En yakın arkadaşlarınız mümkünse 'erkek' olmasın ; biz biliyoruz onların esas niyetlerini.
- Sizinle konuşan her erkeğin sizden hoşlandığını sanmayın.
- Hoşlandığınız her erkeğe aşırı derecede asılmayın. Hoşlanıyor,istiyor olabilirsiniz ama tek bir adım dahi atmıyorsak anlayın ki istemiyoruzdur.
- Sarhoş taklidi yaparak aramayın veya mesajlar atmayın eski sevgililerinize.
- Baktığımız her kıza 'Neden baktın?' demek yerine 'Ya şurasına baksana şöyle şöyle.' diyip onunla dalga geçin ; 'Benim belki şuram şöyle değil ama benim de buram böyle.' veya 'Şöyle bir huyum var bu da beni üstün kılar.' falan deyin.
- Dizi karakterlerine,Sörvayvırlı yarışmacılara asılmayın.
- Gördüğünüz her yakışıklı şarkıcıya hayran olmayın ; bir ağırlığınız olsun.
- Erkek gibi küfür etmeyin,aga,lan vs. demeyin.
- Güvendiğiniz tek şey 'cinselliğiniz' veya 'güzelliğiniz' olmasın ; espri yeteneğiniz olmasa bile sohbetiniz hoş olsun.
- Alışverişe götürdüğünüz sevgililerinize süs köpeği muamelesi yapmayın.

Karşınıza gelen her adamla çıkmayın. Bir kızın geçmişi erkeğin geçmişinden daha önemlidir. Adınız çıkar maazallah
Umarım bu lafıma kız erkek eşit değil mi diye bi çıkış gelmez.

-Özel günleri unutunca hemen köpürmeyin.Unutmayın belki paramız yoktur...
-Bir erkeğin yanındayken sadece ona bakın telefonunuzda mesaj yazmayın yada etrafla ilgilenmeyin...
-Çok soru sorup bizi yormayın.(Beni ne kadar seviyorsun gibi sorular da buna dahil)...
-Makyaj yapıp güzelleşicem derken durumu daha da kötü hale getirmeyin.Allah'ın verdiğine razı olun.Beğenen zaten sizi her halinizle beğenir unutmayın...
-Erkekler gibi hareket etmeyin , kaba saba şeyler söylemeyin.Size nazik olmak çok yakışıyor çünkü doğanızda kabalık yok ...
-Her söylenen kinayeli sözü unutmamazlık edip , en ufak tartışmada yeniden hatırlatmayın ...
-Karşınızdaki kişi sinirliyken alttan alın ki olay uzamasın.Doğal olarak erkekler agresif yaratıklardır...
-Her konuda yapma , etme demek yerine tavsiye vermeyi deneyin ...
-Kendinizden önce karşınızdakine de konuşması için fırsat verin...
-Dış görüşünüzden çok konuşmanıza ve hareketlerinize özen gösterirseniz size geri dönüşü daha olumlu olacaktır ...
-Her gördüğünüzü istemek yerine ihtiyacınız olanı isteyin ...

-Özel günleri unutunca hemen köpürmeyin.Unutmayın belki paramız yoktur...
-Bir erkeğin yanındayken sadece ona bakın telefonunuzda mesaj yazmayın yada etrafla ilgilenmeyin...
-Çok soru sorup bizi yormayın.(Beni ne kadar seviyorsun gibi sorular da buna dahil)...
-Makyaj yapıp güzelleşicem derken durumu daha da kötü hale getirmeyin.Allah'ın verdiğine razı olun.Beğenen zaten sizi her halinizle beğenir unutmayın...
-Erkekler gibi hareket etmeyin , kaba saba şeyler söylemeyin.Size nazik olmak çok yakışıyor çünkü doğanızda kabalık yok ...
-Her söylenen kinayeli sözü unutmamazlık edip , en ufak tartışmada yeniden hatırlatmayın ...
-Karşınızdaki kişi sinirliyken alttan alın ki olay uzamasın.Doğal olarak erkekler agresif yaratıklardır...
-Her konuda yapma , etme demek yerine tavsiye vermeyi deneyin ...
-Kendinizden önce karşınızdakine de konuşması için fırsat verin...
-Dış görüşünüzden çok konuşmanıza ve hareketlerinize özen gösterirseniz size geri dönüşü daha olumlu olacaktır ...
-Her gördüğünüzü istemek yerine ihtiyacınız olanı isteyin ...

sen cok sey ıstemıssın :124af:

*Bir erkeğe asla onu bir başkasıyla kıyasladığınızı hissettirecek birşey söylemeyin, yapmayın, olay çıkar.
*Ojelerinize özen gösterin
*Çabuk hazırlanın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri