Bizden bayanlara tavsiyeler

Director23

Banned
- Özellikle yazın kavurduğu şu günlerde sadece beyler değil siz bayanlar'da sık sık duş alın lütfen !

- Kalabalık ortamlar da ağzınızı yayarak sakız çiğnemeyin,beyler tarafından yanlış anlaşılıyorsunuz !

- Şu topuklu ayakkabı saçmalığını bırakın ! Emekleme dönemini yeni bitirmiş çocuklar sizlerden daha düzgün yürüyor .

- "Her başarılı erkeğin arkasında kadın vardır" sözünden yola çıkarak dünyayı ben yarattım der gibi gezmeyin !

- Erkeklerin zekasını küçümsemeyin asla küçümsemeyin ! Yapmış olduğunuz bizans oyunlarını bazen görmezden gelecek kadar asildir erkekler ...

- Bir söz atıp erkeği kızdırıp sonra da "ya tamam yok bir şey" demeyin !

- Sürekli "beni seviyor musun" sorusunu sormaktan vazgeçin ! Sevmesek yanınızda olmayız zaten.

- Alışveriş çılgınlığına bir son verin ! Alışveriş yapmak bir ihtiyaçtır ,zevk ,eğlence aktivitesi değil .

- Her moraliniz bozulduğun da kuaföre gidip para dökmeyin !

Yukarıda ki maddeler tamamen aklıma gelip yazdığım şeylerdir . Hiçbir siteden kopyala yapıştır olmamıştır . Aklıma geldikçe ekleme yaparım yine. Haydi erkekler çıkın ortaya ! Sizde ekleyin biraz xD

---> Bizden bayanlara tavsiyeler

Pu ha ha ha xD

Ay bak moralim bozuldu kızlar alışverişe gidiyoruz takılın peşime xD

Beylere tavsiyeler bölümünü asla geçemicekler xD

Yenileri eklenmiştir :R

topuklu ayakkabısız olmaz tıkkıdıı tıkkıdııııı sakızda tam odu cakkkıdı cakkıdıııı xD

Demek ki neymiş, Hem bir tavsiye daha olsun, :pp
Bayanlara tavsiye verilmezmiş. :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri