Bitli & Pire

---> Bitli & Pire

Artık ben de sıkıldım güçlü görünmekten, içim düğüm düğümken başka düğümleri çözmekten. Herkese yetişmekten ama hep kendime geç kalmaktan. Eskiden olsa bir şekilde yakasından tutardım hayatın, ama şimdi tutunduğum her hayat elimde kalıyor. Ya benim gücüm tükenmiş ya da hayatın karşıma çıkardığı yürekler çok acımasız. Haketmeyenler en konforlu kalplerde sefalarını sürerken, nedense ben hep iyi halden tahliye ediliyorum yüreklerden.​

GüLhAn...

---> Bitli & Pire

Biliyor musun? Seninle olmak kadar zormuş, seninle olamamak. Benimleyken, bende kaldığın anlardan daha fazlaydı benden gittiğin zamanlar. Ben bir ömürlük hayaller kurarken senin üstüne, senin erken yaşlanan duygularını nedense hiç hesaba katmamışım. Aslında seni değil, seninleyken kendimi tanımamışım. İnsanın senin gibi bir hatası olunca kendini affetmesi de bir o kadar zor oluyor. Ama şunu unutma ki; ben seni hatırlayarak yaşayacağım, sen ise beni yaşayarak hatırlayacaksın.

GüLhAn...

---> Bitli & Pire

268384_398738173508549_1879394727_n.jpg

---> Bitli & Pire

561407_343820899026829_2009884014_n.jpg

Ben Türkiye'yi yerin üstündeki 35 milyon ölünün değil, yerin altındaki 35 milyon dirinin koruduğuna inanırım… “ Necip Fazıl Kısakürek “

---> Bitli & Pire

sait-nursi.jpg

Sustum... Düşündüm... Durgunlaştım... En çok 'Hüzün'dü adım... Ama; Elhamdülillah hiç Yalnız kalmadım... Yöneldim, sesimi İşiten'e ve bir Ayet düştü dilime...

“Ben kederimi ve hüznümü sadece Allah'a arz ederim...(YUSUF/86)

---> Bitli & Pire

Hoşgeldiniz ,Annem Erzincanlı 3 Gün Önce Oradaydık ,Cenazemiz Vardı Duymuşunuzdur Belki Erzincan Küçük Yer Haber Çabuk Yayılıyor Ali Soyad Veremiyorum Çünki Yasak xD Soyadının İlk İki Harfini Soyleyim Gerisini Bende Sende Getirmeyelim xD '' Hı '' Hatta Mustafa Sarıgül Katıldı Cenaze'ye. Ölen Kişi Benim Akrabamdır. Kendisini Öz Dedem Gibi Severim.

---> Bitli & Pire

Hoşgeldiniz ,Annem Erzincanlı 3 Gün Önce Oradaydık ,Cenazemiz Vardı Duymuşunuzdur Belki Erzincan Küçük Yer Haber Çabuk Yayılıyor Ali Soyad Veremiyorum Çünki Yasak xD Soyadının İlk İki Harfini Soyleyim Gerisini Bende Sende Getirmeyelim xD '' Hı '' Hatta Mustafa Sarıgül Katıldı Cenaze'ye. Ölen Kişi Benim Akrabamdır. Kendisini Öz Dedem Gibi Severim.

ALLAH rahmet eylesin inşaALLAH ama duymadım ya da dikkatimi çekmedi bilemiycem .

---> Bitli & Pire

Zeki öğrenci Gülhan :) , sayfanı okumaktan memnun oldum. İçten tanıtmışsın kendini.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri