Bitli & Pire

BitliPire

Bayan Üye
Merhabalar biraz geç oldu ama biraz kendimden bahsedeyim ;
1988 Erzincan-Refahiye doğumluyum.
2 yaşına kadar Refahiye'de yaşadıktan sonra ailem ile birlikte ERZİNCAN da yaşamaya başlamışız ve hala buradayım :Ü
Çocukluğum pek normal bir çocukluk gibi değildi çünkü küçükken kızlarla hiç anlaşamayan biriydim.İki tane erkek kuzenim var hep onların peşinde dolanırdım ki onlarda benden 2 yaş büyükler.:I
Bunun getirisi olarakta barbie bebekler yerine arabalara ilgim daha çoktu.Küçükken mesela en sevdiğim oyuncağım kırmızı arabamdı.
Neyse işte öyle böyle derken ilkokula başladım,çok zeki bir öğrenciydim ki babam ve kuzenlerim sayesinde okula başlamadan 5-6 yaşlarında okuma yazmayı bayağı sökmüştüm :D
Daha sonra liseye başladım ERZİNCAN Lisesinde.(Tabi başarılı bir ilkokul dönemi,güzel bir öss sonucu ve yüksek bir Üniversite aynı şekilde devam edeceğimi düşünüyordu herkes )
Pek öyle olmadı ama eskisi kadar başarılı değildim ama heptende batmadım yani teşekkür falan alıyordum allahtan
Şuan ERZİNACAN EĞİTİM FAKÜLTESİ mezunuyum.
Müzik dinlerken bağıra bağıra şarkıya eşlik etmeyi çok severim,çok sıcakkanlı birisiyimdir ayaküstü arkadaş bulabilirim kendime :36:
Gezmeye bayılan biriyimdir meraklılığımdan gelen bişi sanırım.
Sevdiklerimi aşırı kıskanırım :78:
Neyse uzatmadan ;
Biraz gevezeyimdir kabul ediyorum.Konuştuğum kadar susmayıda öğrenirsem belki çekile bilir biri olabilirim. :35:
NOT: OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM :)

---> Bitli & Pire

“..denize sarıldığımda hissettim dalgaların ellerini belimde..bir kumsalda yaşayan çakıl taşları gibi kalabalık özlemlerim..onları denizde kaydırmayın ıslatırım sizi...”

orta şekerli bir şiir nasıl da keyif verdi akşamıma
şarap tadında mısralarla karşılıyorum geceyi
düşüm..! kim olduğunu bilmeden sayıklıyorum ismini
duy sesimi ve yaklaş
ateşimde ısıttığım kelimeleri fısıldayacağım kulağına
gözlerim ellerinin pusulası olacak
kaçırma soluksuz akan bengisuyumu
yetişemediğin her dakika pişmanlığın olacak

düşüm..! Tenimde saklı bir kent var
keşfe çıkmazsan bu senin kaybın olacak

“..çıplak ayaklarımla koştum kuru yosunların üzerinden sahil boyu..yetişememe korkusu bir kramp gibi indi bileğime..biraz telaş biraz da beklemektir yaşam..! yüreğim bana biraz zaman ver az dinlenip coşacağım...”

sırrımı saklıyor hala yağmurkuşu
ıslanıp çır(ıl) çıplak kaldığında yüreğim konuşmaya başlayacak
düşüm..! Ruhların buluşması da sevişmektir ten tene
varlığını hissettiğim an tutku bedeninden akacak

(k) aldır beni sonbahar hüznünden
annemin yalnızlığını da tüketti sessizliğim
dudaklarım öpmeye meyilli
zaten konuşmayacağız ki ıslatacağız kavuşmaları
düşüm..! Bende ki bu cömertlik gidenlerin yitirdiği

“..gecenin sihirli elleri açtı penceremi...rüzgar sormadan dokundu yüzüme yüzümde unuttuğum bir şeyler var..kabullenmesi zor ayrılıkları çıkarttım üzerimden..rüzgar yanıma uzandı..hadi aç kollarını uyumalıyım göğsünde...”

hangi limanda demir attıysa gözü kara şarkılar
halatları çözülsün notaların istiflemeye geliyorum
düşüm..! Melodisi esrik bir çılgınlık var bende
kapılarını aç sınırlarını zorlamaya geliyorum..​

---> Bitli & Pire

“Birlikte olsak, dünyanın en mükemmel şeyi olurdu, neyi olurdu, bi şeyi olurdu. Sanki öyle harika olurdu ki, yüzüne baktığımda bunu görebiliyorum ben öyle güzel inandırıyorum ki kendimi buna, çünkü çok zordur bilirsin, anlarsın gördüğünde, gün ışığı gibi, perdeleri istediğin kadar çek ve dünyanın en harika şeyi olurdu işte.

Ama en harika başkaları, var öyleleri biliyorum, görmüştüm bazen, sonra şaşırıyor da insan, yine çünkü; dünyanın en muhteşem o şeyi olmak için olabilmek gerekir. Olmuyorsa olmuyordur, olmayacaktır. Hepsi hepsi benim uydurmalarımdır ve senin bunlarla alakan yoktur. Belki haberin bile, o kadar da değildir ama görmezden geliyorsundur. Zira gelmesen kesin dünyanın o en bi şeyi olur, neyi olur, her şeyi olur.

En çok ihtiyacım olansan, sen bile öyle diyorsan, kaçıyorsam, kaçmıyorumdur da aslında ama bütün bunlar çok saçma zaten.”

-Bir yerde, herhangi bi evin balkonu. Saat, bu saat.

---> Bitli & Pire

Yorumlarınla, tutumunla dikkatimi çeken üyelerdendin, hakkında biraz fikir sahibi olmuştum. Şimdi daha fazla şey biliyorum, memnun oldum tanıdığıma, geç de olsa hayırlı olsun sayfan :)

---> Bitli & Pire

Her ilişkinin bir karar anı, bir yol ayrımı vardır. Aşklar da zamanla, elden ayaktan, gözden yürekten düşer. Ne kadar tahammül ettiğinle, ne kadar sevdiğin arasında gidip gelirsin. Ve bir bakarsın etrafına, herşeye tekrar baştan başlamak cesaretini kendilerinde bulamayan bir sürü insan sürüklenip gitmekte, ve kaybolmakta hayatlar bir başkasının hayatında. İşte hayat birazda böyledir. Sonunda anlarsın ki; geceleri göz yaşlarınla bıraktığın yastıktaki izler kadar iz bırakamışsındır sevdiklerinin hayatında. Ve o an, cevapsız bir soru bozar gecenin sessizliğini “Ben bunu hak edecek ne yaptım”​

GüLhAn...

---> Bitli & Pire

İçimde ne kadar yaşatırsam seni, bir o kadar öldürüyorum kendime ait bir şeyleri. Ve ne kadar tüm kabahatler sana ait olsada , dönüyorum dolaşıyorum hesabını hep kendimden soruyorum. İsimleri unutmak kolay, ama herşey bittikten sonra, insanın bir hikayede kendisini dışardan seyretmesi, kendisinin körlüğüne, ve onun nankörlüğüne gülüp geçmesi o kadar kolay olmuyor işte. Gerçek yüzler ortaya çıktığında, tanıyorsun karşındakinin ne mal olduğunu. Ancak, işte o andan sonra kendini tanıyamıyorsun. O senin o saf yüreğini alıp götürürken senden, sana yabancı bir yüz bırakıyor geride. Hadi yüzleş bakalım kendinle yüzleşebilirsen.

GüLhAn...

---> Bitli & Pire

Kalıbına göre bol gelen bir sevda giydirdim sana, ve sen içinde kayboldun. Bu yüzden sana bakınca sadece kendimden verdiklerimi gördüm sende. Ben omuz verdikçe ve hep benden birşeyler eksildikçe yürüdü bu ilişki. Sana bu rahatlığı ben alıştırdım. Ve sen sevmekte hep bencil davranan taraf oldun. Ve sonunda şunu anladım ki; “Bir ilişkide her iki taraf da işçi olmadıkça, birisi mutlaka patronluğa soyunuyor, ve ilk fırsatta diğerini kapı önüne koyuyor”

GüLhAn...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri