---> Bisiklet Kullanabiliyor musunuz? Eeeeett :)
LocKe GururLan Bayan Üye 5 Şub 2011 #22 ---> Bisiklet Kullanabiliyor musunuz? evet üstünde akrobatik hareketler bile yapiyorum
~AnıL~ Kayıtlı Üye 6 Şub 2011 #24 ---> Bisiklet Kullanabiliyor musunuz? unutucu' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Dostum, Avatarın Bana Göre Hoş Değil. Sadece Bu Fikrim,:Ü
---> Bisiklet Kullanabiliyor musunuz? unutucu' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Dostum, Avatarın Bana Göre Hoş Değil. Sadece Bu Fikrim,:Ü
adRasteia Bayan Üye 15 Şub 2011 #25 ---> Bisiklet Kullanabiliyor musunuz? biLmiyorum ama araba kullanmayı bili0rm
GokTurk Kayıtlı Üye 15 Şub 2011 #26 ---> Bisiklet Kullanabiliyor musunuz? Bir ara prof olarak yarış bisikletide kullandım.
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 15 Şub 2011 #29 ---> Bisiklet Kullanabiliyor musunuz? Eveet
Deniz kızı Bayan Üye 13 Ağu 2012 #33 ---> Bisiklet Kullanabiliyor musunuz? Tabi ki, bisikletle büyüyen çocuklarız biz. xD
Valetta Bayan Üye 13 Ağu 2012 #39 ---> Bisiklet Kullanabiliyor musunuz? 10 yaşından beri binmedim unutmuşumdur belki