BiRivayet

---> BiRivayet

SOSYAL İLİŞKİLER:
Çok fazla arkadaş çevresi olan biri değilim. Az ama öz arkadaşım var. Aslında çok arkadaşım olmasını isterim ama arkadaş edinme konusunda iç açıcı değilim. Tanımdağım bir ortama ve tanımadığım bir insana alışmam çok uzun zaman alıyor. Girdiği her ortama ayak uydurabilen cinslerden olmak isterdim ama ne yazıkki öyle değil. Fazla çekingenim. Ama ortamda sadece yakın arkadaşlarım varsa üstüme yoktur :) Onlarda zaten en az 5 yıllık arkadaşlarım. Hepsiyle beraber büyüdük. Yalan söyleyenlerden küfürlü konuşanlardan hoşlanmam ve arkadaşlık kurmam demeyeceğim. Bunlardan birini ömrü boyunca yapmamış birini bulsaydım o zaman öyle konuşabilirdim. Sonuçta bende öyleyim. Kolay kolay kimseye darılıp küsmem. Eğer çok fazla canımı sıkıyorsa muhattap olmam arayıp sormam yani ilgilenmem. Ama hal hatır sorduğu zaman cevap veririm.
kendimi boyle anlatamazdim isteseydim... benim erkek versiyonumsun... bende ayni boyleyim... ortma cabuk ayak uydurmak istesemde beceremiyorum maalesef.
cok cekingenim arkadasliklarim gec basliyor ama 22 senelik arkadasliklarim var en kisasi 5 yillik 3 yillik...
sanki beni anlatmissin.
simdi seni tanidigima daha cok memnun oldum. ayni karakterde birini gorunce insan tanidigi birisine rastlamis gibi oluyor :)

---> BiRivayet

dansla ilgini beğendim :)

sayfan güzel sena tanımak da güzel :)

Evet cwalk a ilgim var :)

Teşekkürler Gözde senide tanımak güzel :)

kendimi boyle anlatamazdim isteseydim... benim erkek versiyonumsun... bende ayni boyleyim... ortma cabuk ayak uydurmak istesemde beceremiyorum maalesef.
cok cekingenim arkadasliklarim gec basliyor ama 22 senelik arkadasliklarim var en kisasi 5 yillik 3 yillik...
sanki beni anlatmissin.
simdi seni tanidigima daha cok memnun oldum. ayni karakterde birini gorunce insan tanidigi birisine rastlamis gibi oluyor :)

Bende çok sevindim :) Teşekkür ederim seni tanımakta güzel :)

---> BiRivayet

Videoyu izledim, kötü bir dans değil. Kolbastıdan daha karizmatik xD
Güzel.

Nargile iyidir, Alkol candır. Alkollü nargile her gence mübahtır.

Ben de senin gibi eskiden Şampiyonlar liginin tek maçını dahi kaçırmak istemezdim, fazla takip etmiyorum artık.

Az arkadaşın ve bir kaç dostun olacak bu hayatta, fazlası zaten olmuyor, sen olduğunu zannediyorsun ve b.ku çıkıyor. O yüzden bu bakımdan aynı orantıdayız.

Güzel sayfa, maymun oldum.

---> BiRivayet

Videoyu izledim, kötü bir dans değil. Kolbastıdan daha karizmatik xD
Güzel.

Nargile iyidir, Alkol candır. Alkollü nargile her gence mübahtır.

Ben de senin gibi eskiden Şampiyonlar liginin tek maçını dahi kaçırmak istemezdim, fazla takip etmiyorum artık.

Az arkadaşın ve bir kaç dostun olacak bu hayatta, fazlası zaten olmuyor, sen olduğunu zannediyorsun ve b.ku çıkıyor. O yüzden bu bakımdan aynı orantıdayız.

Güzel sayfa, maymun oldum.

Yorumun için teşekkür ederim. Forumda ''kafadar'' insanların olması mutlu ediyo beni :) Her ne kadar futbol muhabbetlerinde aynı safta yer alamasakta :) Sayfayı güncellemem gerek. Bayağı olmuş bakmayalı :) Şampiyonlar Ligi olayından çözdüm güncellemem gerektiğini. Eskisi kadar tadı kalmadı artık. Çeyrek-yarı final eşleşmeleri eskisi kadar çekişmeli olmuyor :) Alkol konusunu konuşmayı gerek dahi görmüyorum zaten :) Tekrardan okuduğun için bende maymun oldum. Allaha emanet :)

sayfan hayırlı olsun sende hoşgeldin aramıza:)

Hoşbulduk. Kısaca çaylak diyebilirsin bana :)

---> BiRivayet

Yorumun için teşekkür ederim. Forumda ''kafadar'' insanların olması mutlu ediyo beni :) Her ne kadar futbol muhabbetlerinde aynı safta yer alamasakta :) Sayfayı güncellemem gerek. Bayağı olmuş bakmayalı :) Şampiyonlar Ligi olayından çözdüm güncellemem gerektiğini. Eskisi kadar tadı kalmadı artık. Çeyrek-yarı final eşleşmeleri eskisi kadar çekişmeli olmuyor :) Alkol konusunu konuşmayı gerek dahi görmüyorum zaten :) Tekrardan okuduğun için bende maymun oldum. Allaha emanet :)

Hoşbulduk. Kısaca çaylak diyebilirsin bana :)

:)

---> BiRivayet

Şimdilerde seni daha iyi tanımış biri olarak, daha çok memnun oldum :)

Güncelleme bekliyoruz ama :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri