biri size çıkma teklifi etti hangi özelliklerine dikkat edersiniz??

öncelikle gercekden espirili olmalı gerkdiğinde oterıtesını koruyabılmeli ve dürüst olmalı romantık olmalı bu yonlerıne baqarım:)

kOnUsmasınA
HareketLerine
OrtAMa UyUmUnA ..
gİyİm TARzInA uyUmLumu DİE ?? UyuMsuZSA tam BenLiKTİr :D hahaha

ya hadi hepsi yok diyelim

;) dürüstLüqü yeter bana ;)

cıKmam için asıK oLmam qeRekir ..asıK oLmu$sam zaTen istediqim qibidiR ama hiç dü$ünmedim bElli Kıstas ya da kaLıp yoK Kafamda

Walla Açik Açik Söylücem Ben Ilk Olarak Güzelliğine Bakio Bakmayanlarda Tatliliğina Bakar Kesin Yani Ya Güzel Yha Tatli Olmasini Ister Tabi Erkekler Kizlar Hakkinda Yorum Yapma Yetkim Yok Sanirim

Ben kızın ilk önce ortamda nasıl tanındığına bakrım malum kızlzar bu devirde sağlam bulmak çok zor ama ortamda nasıl olduğuna sonra çevre sevgisine ilk önce sadıklığına güvenine bakarım... bölde benden olsun:)

Efendi ve ağırbaşlı olcek bikere. Dürüst ve güzel olcek. 165 ile 170 boy arası, hafif çekik gözlü, ee biraz paralı, abisi olmayan, çok konuşmayan, fazla sırnaşmayan biri omalı. Balık etli iidir. Ha babasının tek kızı olsa ve 3-5 tane de evleri olsa fena olmaz. Bi de çıkma kabul etmem. Buldu mu bölesini kaçırır mıyım? Direk evlilik.
Yani lafın kısası fazla bişey istemem ben.hahaha

İlk gördüğümde gözlerine,gülümsemesine,güzelliğine bakarım.Zaman geçtikce tanımaya başladıkca iç güzelliğine yani, dürüstlük,hanımefendilik,ahlak,güvenilirliği,doğruluğuna dikkat ederdim.Birazda böyle günümüz kızları gibi değilde daha bi sert, tuttuğunu koparan, delikanlı kız olmasını isterdim.

bir kere teklifi kendisi etmesi lazım baskalarıyla çıtlatmakmıs sormakmıs hiç sewmem öyle seyleri hemen kaybeder.. gülüşü güzel gözleri anlamlı bakıyor bide dişler temizse ve en önemlisi hoslandığına beni inandırmıssa neden olmasın:70:

daha 1 kızdan çıkma teklifi aldım..Diğerlerine ben ettim..Çıkma teklifi aldığım kız okulun kusura bakmayın ama ...... sıydı :D Kabul etmştm dudakları süperdi..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri