Biri Ne Yapmam Gerektiğini Söyleyebilir Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azselya

Bayan Üye
Forumda online olamıyorum. Nickim sürekli düşüyor . Bir yorum ve ya konu için 5 - 6 kez nick girmek zorunda kalıyorum. Başka hiç bir site ya da forumda bu sorunla karşılaşmıyorum. Neden kaynaklandığını da bir türlü anlamadım. Yardım ederseniz sevinirim. Yoksa bu gidişle çok can sıkıcı olmaya başladı.. :(

---> Biri Ne Yapmam Gerektiğini Söyleyebilir Mi ?

Nick düşüyor derken?
Mesela bir konuya mesaj attıktan sonra, direkt kendi kendine forumdan mı çıkılmış oluyor?
Sonra da yeniden mi giriş yapmanız gerekiyor?

Tam anlamadım ama forum sizi atıyor galiba.Beni hatırla kutucuğunu işaretleyin.

biri bu kıza ne yapması gerektiğini söylesin

Bir ihtimal belki doğrudur belki yanlış ama, nickinin benzeri forumda var olabilir.
Ona göre hata veriyor da olabilir, tam bilemiyorum.
Ama adminler ilgilenecektir.

İnşallah ilgilenirler baksana hayalet Semih'e havale etti. Bakalım Semih ne yapacak ? Gırrrrrrrrrr :D

şuanki admini bilmiyor eskisi nerden bilsin :Ç
tabi şaka bi yana tarayıcısından kaynaklı bana göre tarayıcı değişsin bizde giriyoruz o kadar herhangi bir sorun yok semih daha iyi bilir o gelsn halleder
xD
Aynen kutucuk da işaretliyken atmaması gerekir.

rgxkt.jpg

Kırmızı kutuyla işaretlediğim yeri şeyap düzelir.

Bu özelliği kullanabilmeniz için izniniz yok. Lütfen sayfayı yenileyip tekrar giriş yapıp, tekrar deneyiniz. Hep aynı şey deminden beri 10 kez giriş yaptım yaa piff amaa :( Ayrıca tarayıcımda sorun yok olsa diğer yerlerde de sorun olmaz mıydı ? Cookiesleri de temizledim.

Ayrıca son 2-3 gündür özellikle de bugün daha yoğun oldu. Üye olduğumda da aynı sürücüyleydim. Hiç birşey değişmedi ki..

Sorunun nedne kaynaklandığını bilmiyorum ama, hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz genede? Chrome'dan giriş yapmanızı öneriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri