'birgül Çalışmalar

---> 'birgül çalışmalar :)

[MENTION=160419]Queen2[/MENTION] [MENTION=157575]She`[/MENTION]
xAMGlp.png

b8lXjZ.png
djndoD.jpg
4mLoDA.gif

JLpJXJ.gif
0V768Z.png
A2AMEv.png

598l4z.png
O2R6k4.gif

canım benim çok güzel olmuş
seni seviyorum yaaa xD
teşekkür ederim hepsini tek tek kullanacağım
+
rep

Bana soyle gifli yada yukardakiler gibi isiltili yazili. Aşkli bortulu bocekli bir imza yapar misin?
Yazili olsa guzel olur. Resimi buyuk boyutta kullanamiyoruz sanirim.
Kisa ve oz bir yazi ama etkileyici :)
Tabi vaktin ve istegin olursa.

Ayy hepsi harika. Hangisini kullansam acaba.
En sondakini cok begendim "babandi" olani ama bana uymadi. Keske oyle olsaydi :)
Ortadakide cok guzel ama sanirim "latifsin'i" kullanacagim.
Ama birsey rica edebilir miyim? Ben pembe rengini sevmem onun yerine o yazi yesil olabilir mi? Cok islem gerekliyse boyle kalsin. Bu yazdigin arsivine kayit ettinse ve kisa bir islemse yap. Zahmet vermek istemem.
Ama gercektende cok begendim +repini verdim.

Yada ben mutluyum. Beni anlatsin. Ali ve canan li biseylerde olabilir. Mutluluk uzerine bir cumlede olabilir. Yukarda sectigim latifsin'in rengini degissende olur.
Ama gercektende cok begendim. Onceki calismalarinada baktim imza olanlarina. Cok begendi. Ama huzun ayrilik ozle. Oldugu icin secemedim bitane :)
Avatarlarla pek aram iyi degil :) eskiden imzamida avatarimida kendim yapardim. Tabi boyle gifli hareketli seyler kullanamiyordum (kullandigim programda yoktu) birde bemde hayal gucu eksikti. Normal bir kac resimden birlesimler yapiyordu.. her hafta avatar imza degisirdim. Genctim tabi ozamanlar :) programda yok zaten artik. Bir tek onu kullanabiliyordum :) .
Ayy neden buladar uzun yazdimsa artik :)

Son düzenleme:

Ayy hepsi harika. Hangisini kullansam acaba.
En sondakini cok begendim "babandi" olani ama bana uymadi. Keske oyle olsaydi :)
Ortadakide cok guzel ama sanirim "latifsin'i" kullanacagim.
Ama birsey rica edebilir miyim? Ben pembe rengini sevmem onun yerine o yazi yesil olabilir mi? Cok islem gerekliyse boyle kalsin. Bu yazdigin arsivine kayit ettinse ve kisa bir islemse yap. Zahmet vermek istemem.
Ama gercektende cok begendim +repini verdim.

Yada ben mutluyum. Beni anlatsin. Ali ve canan li biseylerde olabilir. Mutluluk uzerine bir cumlede olabilir. Yukarda sectigim latifsin'in rengini degissende olur.
Ama gercektende cok begendim. Onceki calismalarinada baktim imza olanlarina. Cok begendi. Ama huzun ayrilik ozle. Oldugu icin secemedim bitane :)
Avatarlarla pek aram iyi degil :) eskiden imzamida avatarimida kendim yapardim. Tabi boyle gifli hareketli seyler kullanamiyordum (kullandigim programda yoktu) birde bemde hayal gucu eksikti. Normal bir kac resimden birlesimler yapiyordu.. her hafta avatar imza degisirdim. Genctim tabi ozamanlar :) programda yok zaten artik. Bir tek onu kullanabiliyordum :) .
Ayy neden buladar uzun yazdimsa artik :)

sorun değil :D
mutluluk üzerine çok yazı yok elimde olanda sana uymuyor.
birde alan sınırlı bu sitede ee öyle olunca uzun yazılar yazamıyorum fazla.
ama latifsin oolanı eşile çevirebilirim.

ve t. ederim yorumun için. :D

Hani bEnim Avatarlar bir tane yapmıssın oda araya sıkışmış :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri