Bir yanda çok sevdiğiniz sevgiliniz, diğer yanda sizin için her şeyi yapan kardeşiniz

Bir yanda çok sevdiğiniz sevgiliniz, diğer yanda sizin için her şeyi yapan kardeşiniz

• Sevgilim benim için her şeyden önde gelir, sevgilimi seçerdim

Oy: 0 0.0%
  • Hiçbirini seçmem

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
Bir yanda çok sevdiğiniz sevgiliniz, diğer yanda sizin için her şeyi yapan kardeşiniz var. Kardeşiniz hiçbir konuda sizi yalnız bırakmadı, hatta sevgilinizle aranızda geçen tatsızlıklarda bile hep yanınızdaydı; usanmadan, sıkılmadan sizi dinledi ve yardım etti. Ama sevgiliniz, bir kavga anında kardeşinize çok büyük hakaret etti ve size `Ben mi, yoksa kardeşin mi` dedi. Ne cevap verirdiniz?

Sacma ya o SevqiLimin [ afedersinizz ]AptaLLığı Yani :D Benm canım oLan kardeşimi bırakıpda. :D ona qidicek diiLim Tabikide kardeşim :D
SaoL Semih qüzeL anket :D

kardeşim önce gelir tabikide böle bir seçime bni zorlayanla işim olmaz zaten

aman bna sevgilimi yok :D

sevgilim ve kardeşim kavga ediyo ve sevgilim bana ya o ya ben diye bi cümle kuruyo
ikisinden de vazgeçemem :rolleyes:
sevgilim çocukluk yapmıstır ve onunla da kardeşimle de konusurum olayı iyice anlar bi şekilde ikisinin de arasını düzeltirim
böylece seçm yapmaya gerek kalmaz

ebene selam lar der yol verirdim tabiki kardeşimi secerım bana bu tercihi yap diyecek kadar aptal biriyle işim olmaz

---> Bir yanda çok sevdiğiniz sevgiliniz, diğer yanda sizin için her şeyi yapan kardeşiniz

kardeşim tabi Türkiye Cumhuriyeti'nde kızdan bol ne var:D

---> Bir yanda çok sevdiğiniz sevgiliniz, diğer yanda sizin için her şeyi yapan kardeşiniz

kardeşim tabiki

kardeşim her zamn yanımdadır.Ama sevgili bi gün gelir yarı yolda bırakıp gider o yüzden kesinlikle kardeşim derim.

Allah korusun ki böyle birsey yasarsam ikisiyle uzlaşma yolu seçerim ikisinden de vazgeçemem
eskiden olsa hiç düsünmeden kardesim derdim ama simdi isler farklı :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri