PureLove6
Kayıtlı Üye
Bir Tedavin Olsa Keşke
Kader sandığımdın belki en büyük yanılgım sen..
Adının ima edildiği kaç satır yazdım kaç defter kaç kalem
tükettim hatırlamıyorum bile...
Deli sanıyorum bazen kendimi gerçi zaten aşk bir çeşit delilik değil mi?
Sen ve vaadlerin ne çok tüketip bitirmişsiniz beni..
Farkındayım farkındaydım..farkındaydım da çıkmadık candan ümit kesilmiyor işte..
Belki beni hiç sevmedin..Belki o kadını çok sevdin..
Sen belkide kendinden başka hiç kimseyi sevemedin..
Nasıl bir bilmeceydi bu ben hiç çözemedim...
Ne garip değil mi seni hala seviyor olmam..
Bende inanamıyorum insan bu kadar ihanete bu kadar hayal kırıklığına ragmen hala umut eder birini sever mi?
Seviyormuş..
Kelimeler tükeniyormuş hatta acıdan artık nefesin kesiliyormuşta sevdiğini bile söliyemiyormuşsun..Gururun artık sanki kanata kanata aşkını yazıklar olsun sana diyormuş..
Diyormuşta genede seviyormuşsun..
Yaz oluyor sonbahar sonra kış sonra tekrar ilkbahar yaz..mevsimler değişiyor vaadler değişiyor..
Herşey değişir..Sen gene gelmiyorsun..
İçmdeki aşkın kanında ben gene tek başıma boğuluyorum !
Artık senden çok kendime kızıyorum..bu kadar yalana bu kadar ihanete ragmen bu ne aşktırki bitmedi gitti diyorum..
Kimliğimi unutuyorum kişiliğimi hatırlamıyorum..Sen kimsin diye soranlara senin adını söliyorum..
Hayalin neydi diyenlere seni işaret ediyorum sanki her seferinde..
Soyadım bile geçici duruyormuş gibi bende kullanmıyorum çok gerekmedikçe..
Amacın varmı diye soranlara aşkım var diyorum hala hiç utanmadan !
Kırılıyorum Dökülüyorum parça parça oluyorum..Ama hala kendime bile itiraf edemediğim bir bekleyiştirki sorma gitsin..Keşke diyorum bazen keşke..Alkol tedavisi uyuşturucu tedavisi gibi biyer olsa senden kurtulmak
için..Bir tedavin olsa keşke!
Ve ne garipki seni yazarken bile son cümleyi bulamıyor kalemim..Ne bitti diyebiliyor, ne terkedip gittim seni..
Nede kavuşabilmeyi yazabiliyor..
Ve zaten acıdan tutulan dilime artık sadece susmak düşüyor..
alıntı
Kader sandığımdın belki en büyük yanılgım sen..
Adının ima edildiği kaç satır yazdım kaç defter kaç kalem
tükettim hatırlamıyorum bile...
Deli sanıyorum bazen kendimi gerçi zaten aşk bir çeşit delilik değil mi?
Sen ve vaadlerin ne çok tüketip bitirmişsiniz beni..
Farkındayım farkındaydım..farkındaydım da çıkmadık candan ümit kesilmiyor işte..
Belki beni hiç sevmedin..Belki o kadını çok sevdin..
Sen belkide kendinden başka hiç kimseyi sevemedin..
Nasıl bir bilmeceydi bu ben hiç çözemedim...
Ne garip değil mi seni hala seviyor olmam..
Bende inanamıyorum insan bu kadar ihanete bu kadar hayal kırıklığına ragmen hala umut eder birini sever mi?
Seviyormuş..
Kelimeler tükeniyormuş hatta acıdan artık nefesin kesiliyormuşta sevdiğini bile söliyemiyormuşsun..Gururun artık sanki kanata kanata aşkını yazıklar olsun sana diyormuş..
Diyormuşta genede seviyormuşsun..
Yaz oluyor sonbahar sonra kış sonra tekrar ilkbahar yaz..mevsimler değişiyor vaadler değişiyor..
Herşey değişir..Sen gene gelmiyorsun..
İçmdeki aşkın kanında ben gene tek başıma boğuluyorum !
Artık senden çok kendime kızıyorum..bu kadar yalana bu kadar ihanete ragmen bu ne aşktırki bitmedi gitti diyorum..
Kimliğimi unutuyorum kişiliğimi hatırlamıyorum..Sen kimsin diye soranlara senin adını söliyorum..
Hayalin neydi diyenlere seni işaret ediyorum sanki her seferinde..
Soyadım bile geçici duruyormuş gibi bende kullanmıyorum çok gerekmedikçe..
Amacın varmı diye soranlara aşkım var diyorum hala hiç utanmadan !
Kırılıyorum Dökülüyorum parça parça oluyorum..Ama hala kendime bile itiraf edemediğim bir bekleyiştirki sorma gitsin..Keşke diyorum bazen keşke..Alkol tedavisi uyuşturucu tedavisi gibi biyer olsa senden kurtulmak
için..Bir tedavin olsa keşke!
Ve ne garipki seni yazarken bile son cümleyi bulamıyor kalemim..Ne bitti diyebiliyor, ne terkedip gittim seni..
Nede kavuşabilmeyi yazabiliyor..
Ve zaten acıdan tutulan dilime artık sadece susmak düşüyor..
alıntı