---> Bir Sorununuz Oldumu Önce Kime Gidersiniz? Diğer; kendime. (;
N nedenbendede Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #21 ---> Bir Sorununuz Oldumu Önce Kime Gidersiniz? Diğer; kendime. (;
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 28 May 2012 #23 ---> Bir Sorununuz Oldumu Önce Kime Gidersiniz? Genelde kendim çözerim
Soul Fly Kayıtlı Üye 28 May 2012 #24 ---> Bir Sorununuz Oldumu Önce Kime Gidersiniz? Annem ve kızkardeşimle oturur konuyu enine boyuna tartışır karar alırız
---> Bir Sorununuz Oldumu Önce Kime Gidersiniz? Annem ve kızkardeşimle oturur konuyu enine boyuna tartışır karar alırız
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 29 May 2012 #26 ---> Bir Sorununuz Oldumu Önce Kime Gidersiniz? Sorunlarımı Kendim hallederim bir başkasına gerek duymam ..
---> Bir Sorununuz Oldumu Önce Kime Gidersiniz? Sorunlarımı Kendim hallederim bir başkasına gerek duymam ..
Crying Man Banned 2 Haz 2012 #30 ---> Bir Sorununuz Oldumu Önce Kime Gidersiniz? Altmis Bir' Alıntı: kendim çözerim Genişletmek için tıkla ... Gerci "Anneme" dedim ama; gercekte ben de kendim cözerim veya hic degilse cözmeye calirim. Kim kime yardim edebilir ki?! Anneden bile fayda bulunmaz... "Bütün insanligi dövsen havanda, herkes yine tek basina, YALNIZ... Sonsuzda yol alan, ucsuz kervanda, hersey tek basina, dag tas ve yildiz"
---> Bir Sorununuz Oldumu Önce Kime Gidersiniz? Altmis Bir' Alıntı: kendim çözerim Genişletmek için tıkla ... Gerci "Anneme" dedim ama; gercekte ben de kendim cözerim veya hic degilse cözmeye calirim. Kim kime yardim edebilir ki?! Anneden bile fayda bulunmaz... "Bütün insanligi dövsen havanda, herkes yine tek basina, YALNIZ... Sonsuzda yol alan, ucsuz kervanda, hersey tek basina, dag tas ve yildiz"
Valetta Bayan Üye 1 Tem 2012 #31 ---> Bir Sorununuz Oldumu Önce Kime Gidersiniz? Sorunumun neyle ilgili olduğuna bağlı
M MaviElif Bayan Üye 13 Tem 2012 #32 ---> Bir Sorununuz Oldumu Önce Kime Gidersiniz? hiç kimseye gitmem
kayipruh Kayıtlı Üye 21 Tem 2012 #33 ---> Bir Sorununuz Oldumu Önce Kime Gidersiniz? önce kendime giderdim