Bir Soru (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-Asi Ruh-

Kayıtlı Üye
mesaj yazmak için şu kadar saniye beklemeniz gerek diye başlayan bir uygulama kaldırılsa daha iyi olmaz mı :s

---> Bir Soru :)

yani konu açarken filan bekletiyor işte 20 saniye sonra mesaj yazabilirmisiniz gibisinden

Karışmış gibi olmayımda
Ard arda Hızlı açılan konularda,hızlı yazılan mesajlarda görülür o özellik..Blirli bi süre beklenmesi gerekir ..Vbulletin özellğidir

Çok hızlısın asi ruh.

Karışmış gibi olmayımda
Ard arda Hızlı açılan konularda,hızlı yazılan mesajlarda görülür o özellik..Blirli bi süre beklenmesi gerekir ..Vbulletin özellğidir

Çok hızlısın asi ruh.

Evet

Öyle Bi Özellik Var Ama

Benim Bildigim Şöyle Oluyor

Mesala Üst Üste

.
.
.

Diye Yazdıgında Hata Verir

Normal MEsaj yazarken Öyle Denk gelmedim hiç.

Evet

Öyle Bi Özellik Var Ama

Benim Bildigim Şöyle Oluyor

Mesala Üst Üste

.
.
.

Diye Yazdıgında Hata Verir

Normal MEsaj yazarken Öyle Denk gelmedim hiç.

Mesela arkadaşın dediği gibi 10 saniye falan geçtiğinde yazıyosundur sen..Sen de o ayarlanan süre üstünde yazdığın için vb algılayabiliyo yazıyı o yüzden aksamadan mesaj yazabiliyorz...Yazılan mesajda konuda belirli bi sürenin geçmesi lazım ki vb algılayabilsin yazıyı..
Hızlı açılan konularda,mesajlarda oluyo öyle..Genellikle dekonularda oluyo

Son düzenleme:

Mesela arkadaşın dediği gibi 10 saniye falan geçtiğinde yazıyosundur sen...Yazılan mesajda konuda belirli bi sürenin geçmesi lazım ki vb algılayabilsin yazıyı..
Hızlı açılan konularda,mesajlarda oluyo öyle..Genellikle dekonularda oluyo

Anladım

Oyunlarda Bi Kaç Kere O Hatayı Aldım Ama

Ben Başka Bişeyden Bahsediyor Sandım.

Akın Yapacak Bişey Yok

Korsanında Dedigi Gibi

Vb Özelligi o Devredışı Bırakma Gibi Bi Olasılık Yok.

dieselin bahsettiği gibi aynı konuya üst üste cevap yazıldığı zaman uyarı veriyor ama ard arda bende konu açtım şu ana kadar sorun vermedi.

Konu Kilitli Ama Yazayım .

Adminlerde Ve Yetkililerde Bekleme Süresi Yok 1 Saniye Aralıkla Bile Mesaj Yazabilir Ama Yetkisiz Üyelerde Var Bu 15 Saniye Şeyi ..

İyi Forumlar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri