kangjihwan
Bayan Üye
---> Bir Şizofren'nin Günlüğü
hayırlı uğurlu olsun günlüğün canım
hayırlı uğurlu olsun günlüğün canım
Sağol canımhayırlı uğurlu olsun günlüğün canım
gunlugun hayirli olsun,vakir buldukca goz atarim insallah
Naber nasılsın faslını geçiyorum bebiş.
Sanırım kafayı yiyoru/z.
Bu sefer topluca xD
Saat 04.09 şuan iyiyim :I
Eheh bak şimdi ne oldu diyosun çok merak ettın biliyorum.
Anlatıyorum p
Biz var ya biz, saftiriğin önde bayrak sallayanıyız.
Saat 23.03'dü çok iyi hatırlıyorum, çünkü telefonun saatıne bakmştım o zaman p
Yengem hadi film izleyelim dedi. Ne filmi dedim. Korku filmi dedi.
İlk başta çok cazip geliyo bakma senxD
Annem direk ordan yok hayııırr olmaz, sonra ben Diloşla uğraşamam, 1 ay benımle yatar korkudan dedi :11:
Filmin adı 3 harfliler bilmem bişeydi unuttum adını. Bi de bu 3 harflilerin en buyugu varmış, adını unuttum gerçekten söylemekde istemiyorumxD
CD'nin üstünde yazıyodu, bende saftirik tabı ne bileyim bunu. Direk dedim bu ne demek yenge?
Sus dedi direk.
Sonra biz diğer CDlere bakarken, 3 kere bi yere vuruldu. 4de olabilir bilmiyorum.
Ama duyduguma o kadar eminim ki. Adımdan daha emınım o derece.
Yengem tam karşımdaydı. Duydun mu dedim. Neyi dedi.
O an işte rengimin attıgını hıssettım. Ya dedim acaba ben adını söylediğim için mi ben duydum sesi.
Sonra annem bende duydum dedi.
Bi tabi o an direk altımıza kaçıracak vaziyetteyiz. Düşün daha filmi izlemeden :11:
Neyse biz korkudan sarıldık birbirimize. Ben dedim olmaz böyle baska film izleyelim kafamız dağılsın.
CDlerin bulundugu yerin hemen yanında, tavşanlar var. Karton bi kutuda duruyorlar. Bir siyah tavşaan var çok yaramaz surekli hareket ediyo.
Ha işte o tavşan birden kutuyu tekmeleyince ben o an bittim :I
Annemlerin yanına bi kokuşuşm var anlatamamxD
Annemler yığıldılar tabi xD
Neyseciğim korka korka baska bi film taktık. İzledik falan. Adı Kimliksizdi bu arada. Beğendim tavsiyie ederim p
Ehemm, biz hala korkuyoruz. Annemle kardeşim birlikte yattılar.
Biz yengemle kaldıkxD
Buse geceleri uyanınca onu istiyo. Ve her gecede uyanıyo. Ve bizde bu gece tek yatabileceğimizi hiç sanmıyoruz. Ufacık yataga üçümüz nasıl sığarız bilmiyorum.
Şimdi uyumalıyım, uyuyabilrsem, iyi geceler.
Yok yok gunaydın xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.