Bir Şizofren'nin Günlüğü :D

---> Bir Şizofren'nin Günlüğü :D

Yavrucuumm.

Şimdi teyzem kuzenimi almaya gitti kreşten. Gelince yine parka gidicez xD Bafy'yi sevicem yıneee. hergun o parkta. :Ü Onlarca kopek var zaten yerım onları yaa :rolleyes:
Sonra arkadaşıma çanta almaya gidicem, tabi kendimede :pp
Sonra eniştem gelir yemek yerizz. Haa bugün dakikam bitiyo ya. Oğuz'uda arayamadım ya. İçimde kaldı valla xD Ama ne yapayım. Herkes uyumuş oluyo. Sonra sesime falan uyanırlar, yok yok olmaz xD

Hadi öptüm seni bayy.​

Merhaba günnüşüüümm :Ç

Nasılsın yahu, 2 gun aksattım sanırım aman olur o kadar xD
Dua et yazıyorum :pp

Yavrucum bugun pek bişey oldugu söylenemez biliyo musun? Parkada çıkmadık. Öyle itleride sevemedim xD
Ha bak dun arkadaşıma canta almaya gittim.
Kendimede aldım eve geldikl.
Sonra evde bi baktım cantaya falan, yok lan yaren bunu beğenmez dedim xD
Tabi annemde sağolsun, güzel değil değil diye diye etti beynımın içine xD
10 dakika falan durmadan çıktım direk gittim geri çantacıya çillop gibi bi çanta aldım ha :I
Ama yaren büyük bi çanta istiyomuşmuşmuş. Ay bak aklıma geldikçe küfür edesim geliyo xD
Sinirden de gülüyorum. Kızım o kadar yol gittim geldim senin için sıcakta bi de sipariş mi istiyosun xD
Hey allahım ya :M
Neysem ben yengemlerde çok kilo aldım ya vallahi. Sürekli sürekli guzel yemekler yapıyolar. E dayanamıyorum yıyorum.xD

6 gun sonra gidiyoruz.
Bugün sigara konusunda da rahattım. Annem yoktu evde, oh içtim rahat rahatxD
Ne kadar dengesiz bi annem var ya. Biliyo ama içmemi istemiyomuşmuşmuş, sanki okulda içmeyecem.

Duymasın bunları dediğimi ha, yerim ben onu xD

Burda gunler boyle sıradan geçiyo bakma sen, hele bi Ankara'ya döneyım bomba gunluklerimle gelicem tamam mı eheh :pp
Neyseciğim yeter bu kadar.

Çıkıcam 5 dakikaya, bayss.​

Son düzenleme:

Naber nasılsın faslını geçiyorum bebiş.
Sanırım kafayı yiyoru/z.
Bu sefer topluca xD
Saat 04.09 şuan iyiyim :I
Eheh bak şimdi ne oldu diyosun çok merak ettın biliyorum.
Anlatıyorum :pp

Biz var ya biz, saftiriğin önde bayrak sallayanıyız.
Saat 23.03'dü çok iyi hatırlıyorum, çünkü telefonun saatıne bakmştım o zaman :pp
Yengem hadi film izleyelim dedi. Ne filmi dedim. Korku filmi dedi.
İlk başta çok cazip geliyo bakma senxD

Annem direk ordan yok hayııırr olmaz, sonra ben Diloşla uğraşamam, 1 ay benımle yatar korkudan dedi :11:

Filmin adı 3 harfliler bilmem bişeydi unuttum adını. Bi de bu 3 harflilerin en buyugu varmış, adını unuttum gerçekten söylemekde istemiyorumxD
CD'nin üstünde yazıyodu, bende saftirik tabı ne bileyim bunu. Direk dedim bu ne demek yenge?
Sus dedi direk.

Sonra biz diğer CDlere bakarken, 3 kere bi yere vuruldu. 4de olabilir bilmiyorum.
Ama duyduguma o kadar eminim ki. Adımdan daha emınım o derece.
Yengem tam karşımdaydı. Duydun mu dedim. Neyi dedi.
O an işte rengimin attıgını hıssettım. Ya dedim acaba ben adını söylediğim için mi ben duydum sesi.
Sonra annem bende duydum dedi.
Bi tabi o an direk altımıza kaçıracak vaziyetteyiz. Düşün daha filmi izlemeden :11:

Neyse biz korkudan sarıldık birbirimize. Ben dedim olmaz böyle baska film izleyelim kafamız dağılsın.
CDlerin bulundugu yerin hemen yanında, tavşanlar var. Karton bi kutuda duruyorlar. Bir siyah tavşaan var çok yaramaz surekli hareket ediyo.
Ha işte o tavşan birden kutuyu tekmeleyince ben o an bittim :I
Annemlerin yanına bi kokuşuşm var anlatamamxD
Annemler yığıldılar tabi xD
Neyseciğim korka korka baska bi film taktık. İzledik falan. Adı Kimliksizdi bu arada. Beğendim tavsiyie ederim :pp

Ehemm, biz hala korkuyoruz. Annemle kardeşim birlikte yattılar.

Biz yengemle kaldıkxD
Buse geceleri uyanınca onu istiyo. Ve her gecede uyanıyo. Ve bizde bu gece tek yatabileceğimizi hiç sanmıyoruz. Ufacık yataga üçümüz nasıl sığarız bilmiyorum.
Şimdi uyumalıyım, uyuyabilrsem, iyi geceler.
Yok yok gunaydın xD

Son düzenleme:

Naber nasılsın faslını geçiyorum bebiş.
Sanırım kafayı yiyoru/z.
Bu sefer topluca xD
Saat 04.09 şuan iyiyim :I
Eheh bak şimdi ne oldu diyosun çok merak ettın biliyorum.
Anlatıyorum :pp

Biz var ya biz, saftiriğin önde bayrak sallayanıyız.
Saat 23.03'dü çok iyi hatırlıyorum, çünkü telefonun saatıne bakmştım o zaman :pp
Yengem hadi film izleyelim dedi. Ne filmi dedim. Korku filmi dedi.
İlk başta çok cazip geliyo bakma senxD

Annem direk ordan yok hayııırr olmaz, sonra ben Diloşla uğraşamam, 1 ay benımle yatar korkudan dedi :11:

Filmin adı 3 harfliler bilmem bişeydi unuttum adını. Bi de bu 3 harflilerin en buyugu varmış, adını unuttum gerçekten söylemekde istemiyorumxD
CD'nin üstünde yazıyodu, bende saftirik tabı ne bileyim bunu. Direk dedim bu ne demek yenge?
Sus dedi direk.

Sonra biz diğer CDlere bakarken, 3 kere bi yere vuruldu. 4de olabilir bilmiyorum.
Ama duyduguma o kadar eminim ki. Adımdan daha emınım o derece.
Yengem tam karşımdaydı. Duydun mu dedim. Neyi dedi.
O an işte rengimin attıgını hıssettım. Ya dedim acaba ben adını söylediğim için mi ben duydum sesi.
Sonra annem bende duydum dedi.
Bi tabi o an direk altımıza kaçıracak vaziyetteyiz. Düşün daha filmi izlemeden :11:

Neyse biz korkudan sarıldık birbirimize. Ben dedim olmaz böyle baska film izleyelim kafamız dağılsın.
CDlerin bulundugu yerin hemen yanında, tavşanlar var. Karton bi kutuda duruyorlar. Bir siyah tavşaan var çok yaramaz surekli hareket ediyo.
Ha işte o tavşan birden kutuyu tekmeleyince ben o an bittim :I
Annemlerin yanına bi kokuşuşm var anlatamamxD
Annemler yığıldılar tabi xD
Neyseciğim korka korka baska bi film taktık. İzledik falan. Adı Kimliksizdi bu arada. Beğendim tavsiyie ederim :pp

Ehemm, biz hala korkuyoruz. Annemle kardeşim birlikte yattılar.

Biz yengemle kaldıkxD
Buse geceleri uyanınca onu istiyo. Ve her gecede uyanıyo. Ve bizde bu gece tek yatabileceğimizi hiç sanmıyoruz. Ufacık yataga üçümüz nasıl sığarız bilmiyorum.
Şimdi uyumalıyım, uyuyabilrsem, iyi geceler.
Yok yok gunaydın xD

Allahım ' ya :) ehehe daha filmi izlemeden ağlarsın gibi oldu bu ( kolera )
ımm korkmak güzeldir :) hadi sana uyuyabilirsen Allah rahatlık versin dua et bol bol :D uyursun :)

Uyuduk uyudukda ne uyuduk sorma :11:
Yatmadan bi sigara içeyim dedim, camdan bakarken dev bi insan gölgesi gördüm. Allahııımm kafayı mı yıyorum ben diyorumxD
Tam ben o golgeyı çözmeye çalışırken içeriye pat dıye dayım girmez miii :I
Tamam ya yeter anlatmak istemiyorumxD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri