Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
' Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM! Gİtmem gerek bu şehirden... dayanamıyorum nefes alamıyorum ARTIKKKK..
[sEn BeNiM hAyAtIm pİyOnSuN sEni KaYbEdErSeM pUaNIm GiDeR aMa BeN sEnİn HaYaTıNdA şAh'ıM bEnİ kaYbEdErSeN oYuN bİtEr]
HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeğiL oRjiNaL ßiR a$K aRıyoRuM ! ! !
...Sen Bizi ALeme DeğiL, KaranLık Çöktümü GeceLeRe Sor.. *Yüreğim Küçük DeğiLde YaLNızLıĞıM BüYüK BeniM
anlatamadıgım hikayelerimin kırıntıları gözbebeklerşme hapsoldu ele avuca sıgmayacak hayallerim bir kuş kanadında artık uçtu
Ama tabi ki sen sana yakışanı yaptın.BENİ BIRAKTIN: (Bu gidişi daha önce birçok kez izlemiştim.Her şeye alıştım ama aynı şey çok defa yaşanmasına rağmen hala alışamadım.Yokluğunu kaldıramadım..
' HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!!!
£rçk s£wqi nrd€ ki h€psimi yalan yok mu artk a$k ..n£frt£mi dönü$tü h£psi! kırılmı$ kalßim in*** ist€mirm ..
kims£y£ ! yah sn hala mı arıosun qrçk a$kını !
·÷±‡± ......€n ZØ® ÃnIM Ø §ØÑ BÀKI$IÑ ......±‡±÷
SaNa Dü$eN Susmak ÇeNeNi YoRMa SaYGıLaR.!!!
Sahip oldukların gün gelir sana sahip olur.Herşeyi kaybetmeden asla özgür olamazsın .Kontrolu bırak,dibe vur. Hayatı umursama,onunla dalga geç...
MeLeq
________________________________SheyTaN
OYL€ !stanbula kiymetini bilsin! !$T@NBUL guzelse sebebi $€N$!N.
.°•. °•. °•. °•. Her KaLp Kendi Şarkısını SöyLer .•° .•° .•° .•°.
ѕєη вυ кαℓвιη вιятαηєѕιѕιη!...
αуяıℓαмαм ¢αη gιвιѕιη αуяıℓαмαм нєяşєуιмѕιη
AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!