Bir muddet yokum...

yesil83

Bayan Üye
Sevgili kardeslerim,

Yarin internet baglantim kesiliyor ve yeni sirkete gecis yaptigim icin 3 ile 5 hafta icinde gelirmis yeni paket.

Normalde internetimin yarin kesilmesi gerek ama ablam 1 hafta daha idare edersin diyor. insaALLAH hemen kesilmez...

Baglantim kesilirse yarindan itibaren 3-5 hafta arasi giremeyebilirim siteye. ozamana kadar beni ozleyin :) unutmayin...

Hakkinizi helal edin, olum var kalim var.

dipnot: cep telefonumdan girerim belki ama eve isten cok gec geldigimden canim istemez herhalde.

Hadin selametle.

:106: kiz kardeslerime
:105: erkek kardeslerime

---> Bir muddet yokum...

Hiç gelmemezlik etme, senin gibi aklı başında kişilere ihtiyacı var forumun.

Allaha Emanet Ol.

---> Bir muddet yokum...

Sakın gelmemezlik etme biz seni unutmayız sende bizi unutma (:)

---> Bir muddet yokum...

tekrar görüşmek üzere yeşilcim geldiginde burda seni bekliyor olacagız inşAllah :)

---> Bir muddet yokum...

Ne demek hiç gelmem geleceksin :M

Tekrar görüşmek üzere kendine iyi bak :R

---> Bir muddet yokum...

Merhabalar. Bugun kesmisler internetimi is yerindede giremiyorum. Suan telefonumdan giriyorum ama SINIRLI kullanabiliyorum. 3 hafta pek katilim yapamicam.
Ya tamam, dun biraz alinganlik yaptim galiba. Kimsenin helallik almadigini gorunce, istenilmedigimi dusundum galiba biran. Belli etmesemde cok alinganimdir :(

Neyse sagolun. Gorusmek uzere...

---> Bir muddet yokum...

Merhabalar. Bugun kesmisler internetimi is yerindede giremiyorum. Suan telefonumdan giriyorum ama SINIRLI kullanabiliyorum. 3 hafta pek katilim yapamicam.
Ya tamam, dun biraz alinganlik yaptim galiba. Kimsenin helallik almadigini gorunce, istenilmedigimi dusundum galiba biran. Belli etmesemde cok alinganimdir :(

---> Bir muddet yokum...

:) Evet, zevkli oluyor :)
Hakaret etmeden tartismak guzel oluyor. Ama hakaret ederek tartisanda var :)

Mesaj icin Tsk.

---> Bir muddet yokum...

Çok Uzun Süre Gelmemezlik Yapma Ama :) Kendine İyi Bak, Allah'a Emanetsin.. Selametle :)

---> Bir muddet yokum...

belkide hic gelmem

---> Bir muddet yokum...

Tsk ederim. Cep telefonumdan cok az bakip cikiyorum arada Bir.

Internetim geldiginde yeniden gorusmek dilegi ile..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri