Bir Kızın Duygularıyla Oynadım (:

---> Bir Kızın Duygularıyla Oynadım :)

Bir daha itiraf eden ne olsun bir itiraf yazdık herkes demediğini bırakmadı sanki herkez 4*4 hiç yanlışsız gibi ki ben kendi bildiğim doğruyu yaptım:8:

valla ben inanmıorum bu bir senaryo resim gösterseydin daha inandırıcı olurdu kaldıki kız bidaha soyunmasın die kızı tekrar soyarakmı ders verdin yoksa egonumu tatmin ettin oda tartışılır :D format attın he hahaha allah iğlini versin

valla ben inanmıorum bu bir senaryo resim gösterseydin daha inandırıcı olurdu kaldıki kız bidaha soyunmasın die kızı tekrar soyarakmı ders verdin yoksa egonumu tatmin ettin oda tartışılır :D format attın he hahaha allah iğlini versin

altı üstü itiraf yalan söylemem için bir sebeb bile yok. Ders verdim demedim kankamı kurtardım dedim

Kızı savunmuyorum ama yaptığınız kesinlikle abnormal bir durum .

Kızın hedeflerinin ne olduğunu bilmiyorsunuz ... Belki de o sizinle oynamış oldu :rolleyes:

burası itiraf bölümü değil mi yoksa yanlış yere mi geldim. İtirafı yapan arkadaşa neden bu kadar çok yüklenilmiş anlayamadım. İtiraf derken ne bekliyordu millet onuda anlayamadım. kapı ziline bastım kaçtım tarzı şeyler mi :H

kiz her halde geri zekali falanmis cam,de herkese soyunuyormus, tanri yardimcisi olsun.

burası itiraf bölümü değil mi yoksa yanlış yere mi geldim. İtirafı yapan arkadaşa neden bu kadar çok yüklenilmiş anlayamadım. İtiraf derken ne bekliyordu millet onuda anlayamadım. kapı ziline bastım kaçtım tarzı şeyler mi :H

bu konuda beni bir sen anladın :D teşekür ediyorum :8:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri