---> Bir kitap kurdundan seçmeceler :)
'Gülümse :D Prenses 24 May 2014 #102 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler bu kitap yarım kalmışlar için
'Gülümse :D Prenses 24 May 2014 #103 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler bu kitabı okuyalı baya oluyor. geçen gün yine elime geçti. Tarih sevenler için birebir. Türklüğümle gurur duydum.
---> Bir kitap kurdundan seçmeceler bu kitabı okuyalı baya oluyor. geçen gün yine elime geçti. Tarih sevenler için birebir. Türklüğümle gurur duydum.
'Gülümse :D Prenses 24 May 2014 #104 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler şarkılarla aşka anlam katanlara
'Gülümse :D Prenses 24 May 2014 #105 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler sayfaları menekşe kokan kitap kim istemezki. çıkalı çok olmadı ama benim bitirmem 2 gün aldı tavisiye ederim bacılar abiler
---> Bir kitap kurdundan seçmeceler sayfaları menekşe kokan kitap kim istemezki. çıkalı çok olmadı ama benim bitirmem 2 gün aldı tavisiye ederim bacılar abiler
'Gülümse :D Prenses 24 May 2014 #106 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler buda bir değeri elimin altında duruyor şuanda daha başlayamadım ama yakında başlarım :F
---> Bir kitap kurdundan seçmeceler buda bir değeri elimin altında duruyor şuanda daha başlayamadım ama yakında başlarım :F
'Gülümse :D Prenses 24 May 2014 #107 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler hala Ahmet Ümitten nefret ediyorum.
'Gülümse :D Prenses 28 Haz 2014 #108 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler beni şiire aşık eden Adam iyiki varsın...
'Gülümse :D Prenses 28 Haz 2014 #110 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler lk okuduğum şiir. ve beni yazmaya teşvik eden isim... ♥♥
'Gülümse :D Prenses 28 Haz 2014 #111 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler şiir kitap siparişi veirken bunarastladım baya hoşşşş
'Gülümse :D Prenses 28 Haz 2014 #112 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler bu kitabı daha almadım. tumbşlrda bir kaç yaazıya rast geldim almam lazımmm
---> Bir kitap kurdundan seçmeceler bu kitabı daha almadım. tumbşlrda bir kaç yaazıya rast geldim almam lazımmm
'Gülümse :D Prenses 28 Haz 2014 #114 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler işin içinde Turgut Uyar varsa her şiir güzeldir
'Gülümse :D Prenses 27 Ağu 2014 #115 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler değişik bir cinayet kitabıydı. hala aklımda her satırı.
'Gülümse :D Prenses 27 Ağu 2014 #116 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler değişik bir işkence yöntemleri var kadına açımıştım
'Gülümse :D Prenses 27 Ağu 2014 #117 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler hala bitirlmeyi beklyen sıkıcı bir kitap benim için
'Gülümse :D Prenses 27 Ağu 2014 #118 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler bu kadının kalemine aşık oldum. iyiki babam bana hediye almış herkese şiddetle tavsiye ederim
---> Bir kitap kurdundan seçmeceler bu kadının kalemine aşık oldum. iyiki babam bana hediye almış herkese şiddetle tavsiye ederim
'Gülümse :D Prenses 27 Ağu 2014 #119 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler Sarah Jıo'nun bir diğer kitabı. bittiğine üzüldüğüm nadir kitaplardan.
---> Bir kitap kurdundan seçmeceler Sarah Jıo'nun bir diğer kitabı. bittiğine üzüldüğüm nadir kitaplardan.
'Gülümse :D Prenses 27 Ağu 2014 #120 ---> Bir kitap kurdundan seçmeceler yaz takıntı9m oldu sanırım bu kadın geçen hafta bitirdim bunuda Çiçeklere adanmış bir hayat kısaca bu cümle kitabı özetliyor
---> Bir kitap kurdundan seçmeceler yaz takıntı9m oldu sanırım bu kadın geçen hafta bitirdim bunuda Çiçeklere adanmış bir hayat kısaca bu cümle kitabı özetliyor