çayın altını yakmak isterim
^shékér kıs^ Bayan Üye 5 Ağu 2009 #104 ---> bir kibrit olsaydım (nokta noktayı yakmak isterdim) dediginiz ne varsa de hadi buyrun.... kendimi yakmak isterim
---> bir kibrit olsaydım (nokta noktayı yakmak isterdim) dediginiz ne varsa de hadi buyrun.... kendimi yakmak isterim
KeLebek_çıkmAzı Banned 5 Ağu 2009 #105 ---> bir kibrit olsaydım (nokta noktayı yakmak isterdim) dediginiz ne varsa de hadi buyrun.... :L Ziynet'i & Burcu'yu & Senay'ı :L
---> bir kibrit olsaydım (nokta noktayı yakmak isterdim) dediginiz ne varsa de hadi buyrun.... :L Ziynet'i & Burcu'yu & Senay'ı :L
^shékér kıs^ Bayan Üye 5 Ağu 2009 #106 ---> bir kibrit olsaydım (nokta noktayı yakmak isterdim) dediginiz ne varsa de hadi buyrun.... herşeyi
---> bir kibrit olsaydım (nokta noktayı yakmak isterdim) dediginiz ne varsa de hadi buyrun.... herşeyi
EbuSs Bayan Üye 5 Ağu 2009 #107 ---> bir kibrit olsaydım (nokta noktayı yakmak isterdim) dediginiz ne varsa de hadi buyrun.... geçmişi
---> bir kibrit olsaydım (nokta noktayı yakmak isterdim) dediginiz ne varsa de hadi buyrun.... geçmişi
Deniz kızı Bayan Üye 30 Mar 2012 #110 ---> Bir Kibrit Olsaydım ...' yı Yakardım. -oZKan-' Alıntı: bir kibrit olsaydım .. kendımı yakardım Genişletmek için tıkla ... .
---> Bir Kibrit Olsaydım ...' yı Yakardım. -oZKan-' Alıntı: bir kibrit olsaydım .. kendımı yakardım Genişletmek için tıkla ... .
B0LdP1L0t Banned 30 Mar 2012 #111 ---> Bir Kibrit Olsaydım ...' yı Yakardım. bi kibrit olsaydım yanar yanar kül olurdum
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 31 Mar 2012 #114 ---> Bir Kibrit Olsaydım ...' yı Yakardım. ıs yerını yakarım
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 31 Mar 2012 #115 ---> Bir Kibrit Olsaydım ...' yı Yakardım. Sakarya'yı Yakardım :R
Deniz kızı Bayan Üye 26 May 2012 #117 ---> bir kibrit olsaydım (nokta noktayı yakmak isterdim) dediginiz ne varsa de hadi buyrun.... EbuSs' Alıntı: geçmişi Genişletmek için tıkla ... .
---> bir kibrit olsaydım (nokta noktayı yakmak isterdim) dediginiz ne varsa de hadi buyrun.... EbuSs' Alıntı: geçmişi Genişletmek için tıkla ... .
XcLoW Kayıtlı Üye 26 May 2012 #118 ---> Bir Kibrit Olsaydım ...' yı Yakardım. Arkamdan vuranları yakardım herhalde..