---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Ney...
DiReNiS Bayan Üye 15 Tem 2009 #41 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Ney...
' Kors@N Kayıtlı Üye 15 Tem 2009 #42 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Bateri ya da saz
psikopat_vanlı Bayan Üye 15 Tem 2009 #43 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? elektro gitar tercihim
nerqs_54 Bayan Üye 16 Tem 2009 #44 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Keman
LityuM Bayan Üye 19 Tem 2010 #45 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Diğer; bas
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 19 Tem 2010 #46 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? gitar
Dream HunteR Banned 19 Tem 2010 #47 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? lektrogitar
aÇeLya Bayan Üye 19 Tem 2010 #48 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Gitar
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 19 Tem 2010 #49 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? bateri
-sHeqeR- Bayan Üye 19 Tem 2010 #50 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? sevqiLm qbi eLektroqitar çaLardmmm ):2:
---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? sevqiLm qbi eLektroqitar çaLardmmm ):2:
inci_himes Bayan Üye 19 Tem 2010 #51 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? keman
KarismaTiq Banned 19 Tem 2010 #52 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? saz bi ben waRim
AyPeri Bayan Üye 20 Tem 2010 #53 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Keman
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 21 Tem 2010 #54 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Bateri
Tox'e Bayan Üye 2 Eyl 2010 #55 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Çalmayı bildiğim enstrümanı çalardım. Yani piyano
---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Çalmayı bildiğim enstrümanı çalardım. Yani piyano
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #56 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Elektro Gitar yada Bateri.
Okyanus_Ateşi Bayan Üye 16 Tem 2011 #57 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Keman tabi ki
'-DamLa Bayan Üye 16 Tem 2011 #58 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Söyleyen olurdum xD
ohlin Bayan Üye 16 Tem 2011 #59 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? elektrogitar başka bir şey çalmayı bilmiyorumki
---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? elektrogitar başka bir şey çalmayı bilmiyorumki
Tupitak Bayan Üye 16 Tem 2011 #60 ---> Bir grup kuracaksınız bu grupta hangi enstrümanı çalardın? Elektrogitar