![]() |
![]() |
bu konu yuzunden, adminler,mod.lar beni uyarmayin lutfen. biliyorum tek kisi yazmam gerek, ama bu bir senelik gul dagittim. 1 sene boyunca gul dagitmam artiktoptan dagitmak istedim. toptan derken yanlis anlasilmasin basimdan sagmak gibi degil... hosuma gitti herkse birden gul vermek. ve artik arada bir gul veririm uzun sure vermem
:106::174:
@Valetta @Cin @lolamera @gizliozne @leylmira @duyguMuhtar @InnoCence @'hayaL @ozgur20 @35bucuk @mavikelam34 @_JOK3R_ @Mastor @c'abonbo @suquarboy @PureLove6 @bluee @parasite @tatli-cadi @coxedicus @eslem61 @Amor (ozledim seni) @beyazgul (unuttun beni) @Stinko @CaSPeR35 @NewCS @[M]anya[X] @Bezmi$h @Gözde' @Lykia* @bayan taruz @HaDeS @Fatih 34 @~ meRve ~ @mknszkrall @Pudraa @dilek @ashli @DeriN ~ @DiReNiS @BitliPire @~ Maktûl ~ @'birgul @By SerhaT @LazTurk53 @bal_böceği @Buğra özkan @Rock SouL @karagümrük @' İnci @' hazel, @'ParadokS, @' SeRcaN, @Alessandra,@Buci @Director23, @doostum_, @Emel* @Erva,@kayipruh, @pitbulljuu, @qulquzelii, @ReBelliS,@ REiSS, @sahte7, @Seven_Adam, @Vivaldi, @waLL~é, @Wu-Tang, @` nazLı .., @ßyn ChâpriSs
unuttum, yada nikini yazmakta zorlandigim arkadaslar beni affetsinler....
:106:
yukarda etiketleyemediklerim
[MENTION=130374]REiSS[/MENTION] [MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] [MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] [MENTION=45480]SuqArbOy[/MENTION] [MENTION=154710][hsN.][/MENTION] [MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.