---> Bir Bakın Neden ? çok güzel gerçekten..:) DF'daki herkesi seviyorum :55:
R RaPizM^^ Bayan Üye 1 Eki 2009 #61 ---> Bir Bakın Neden ? çok güzel gerçekten.. DF'daki herkesi seviyorum :55:
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 3 Eki 2009 #63 ---> Bir Bakın Neden ? haha eskı admınlere bak
GoLDoF Kayıtlı Üye 30 Ocak 2010 #64 ---> Bir Bakın Neden ? forumun iktidarı ulusa sesleniş yapıyor bi özal hükümeti daha hahaha güzel yazı olmuş
---> Bir Bakın Neden ? forumun iktidarı ulusa sesleniş yapıyor bi özal hükümeti daha hahaha güzel yazı olmuş
sami baklan Kayıtlı Üye 1 Mar 2010 #68 ---> Bir Bakın Neden ? gençler bişey sorcam bu ruh hali nerden nasıl değişiyordu yaw ...
YuSuF-GüNeY Bayan Üye 2 Mar 2010 #69 ---> Bir Bakın Neden ? -oZKan-' Alıntı: vayy hocam superrrr elıne saglık + rep duygulandım Genişletmek için tıkla ... cidden ya
---> Bir Bakın Neden ? -oZKan-' Alıntı: vayy hocam superrrr elıne saglık + rep duygulandım Genişletmek için tıkla ... cidden ya
FRANKFURT Bayan Üye 7 Şub 2012 #72 ---> Bir Bakın Neden ? hoş bir paylaşım +rep en edepli en saygılı en neşeli en bilgili een eeeeeeen büyük forum düşler forum
---> Bir Bakın Neden ? hoş bir paylaşım +rep en edepli en saygılı en neşeli en bilgili een eeeeeeen büyük forum düşler forum