---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda
yigitbircan Banned 7 Kas 2012 #383 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Yüreğin varsa karşılıksız da seversin. Beklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten?
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Yüreğin varsa karşılıksız da seversin. Beklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten?
kaff Kayıtlı Üye 7 Kas 2012 #384 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda her gönülde bir aslan yatar,aslan sürüsü değil..
Elsa Bayan Üye 7 Kas 2012 #385 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda elbette unuturum sonunda en fazla bir mevsim ağlarım alışırım yalancı baharlara ama yine de biri beni kandırsın yokluğunda...
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda elbette unuturum sonunda en fazla bir mevsim ağlarım alışırım yalancı baharlara ama yine de biri beni kandırsın yokluğunda...
yigitbircan Banned 7 Kas 2012 #386 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Ve Aşkın seyrini yönlendirebileceğinizi düşünmeyin; Zirâ sizi lâyık bulursa şayet, Aşk sizin seyrinizi yönlendirir..
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Ve Aşkın seyrini yönlendirebileceğinizi düşünmeyin; Zirâ sizi lâyık bulursa şayet, Aşk sizin seyrinizi yönlendirir..
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 7 Kas 2012 #387 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Dünya üzerinde yaşanabilecek en güzel cennetsin
'hayaL Bayan Üye 7 Kas 2012 #388 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Sana boğasım var gene tüm buraları... Belki yağmurdan, belki sensizliğimden, belki alkolden... Belki sadece... Çok sevdiğimden.
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Sana boğasım var gene tüm buraları... Belki yağmurdan, belki sensizliğimden, belki alkolden... Belki sadece... Çok sevdiğimden.
leylmira Bayan Üye 7 Kas 2012 #389 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Sayfaya adım atanları bolca repliyorum
Bezmish Kayıtlı Üye 7 Kas 2012 #391 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Ben seni böyle sımsıcak bilmezdim tanıdıkça eridi gönlümün buzdan dağları
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Ben seni böyle sımsıcak bilmezdim tanıdıkça eridi gönlümün buzdan dağları
kaff Kayıtlı Üye 7 Kas 2012 #392 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda sen bana bir duble rakı koy,ben sana denizi getireyim..aşk dediğimiz de zaten böyle bir şey değil mi?
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda sen bana bir duble rakı koy,ben sana denizi getireyim..aşk dediğimiz de zaten böyle bir şey değil mi?
yigitbircan Banned 8 Kas 2012 #393 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Eskisi kadar özlemiyorum seni, Ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda. Adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor. Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık. Biraz yorgunum.Biraz kırgın. Biraz da kirletti sensizlik beni! Nasıl iyi olunur henüz öğrenemedim ama “İyiyimler” yamaladım dilime. Tedirginim aslında, seni unutuyor olmak, Hafızamı milyon kez zorlamama rağmen yüzünü hatırlayamamak korkutuyor beni. Gel diye beklemiyorum artık, Hatta istemiyorum gelmeni. Nasıl olduğun konusunda ufacık bir merak yok içimde. Arasıra geliyorsun aklıma, banane diyorum. Benim derdim yeter bana banane! Alıştım mı yokluğuna? Vaz mı geçiyorum, varlığından? Tedirginim aslında,Ya başkasını seversem? İnan o zaman seni hayatım boyunca affetmem... Özdemir Asaf
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Eskisi kadar özlemiyorum seni, Ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda. Adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor. Yokluğunun takvimini tutmuyorum artık. Biraz yorgunum.Biraz kırgın. Biraz da kirletti sensizlik beni! Nasıl iyi olunur henüz öğrenemedim ama “İyiyimler” yamaladım dilime. Tedirginim aslında, seni unutuyor olmak, Hafızamı milyon kez zorlamama rağmen yüzünü hatırlayamamak korkutuyor beni. Gel diye beklemiyorum artık, Hatta istemiyorum gelmeni. Nasıl olduğun konusunda ufacık bir merak yok içimde. Arasıra geliyorsun aklıma, banane diyorum. Benim derdim yeter bana banane! Alıştım mı yokluğuna? Vaz mı geçiyorum, varlığından? Tedirginim aslında,Ya başkasını seversem? İnan o zaman seni hayatım boyunca affetmem... Özdemir Asaf
leylmira Bayan Üye 8 Kas 2012 #395 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Kanmadım aynalara sana kandığım kadar içimde bir boşluk sana yandığım kadarGünaydın Sevdaselim
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Kanmadım aynalara sana kandığım kadar içimde bir boşluk sana yandığım kadarGünaydın Sevdaselim
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 8 Kas 2012 #399 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Bir şehir olmalı adına caddelerinde kaybolduğum. Güneşi tek beni ısıtmalı
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Bir şehir olmalı adına caddelerinde kaybolduğum. Güneşi tek beni ısıtmalı