---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Varlıgınla ehlileşmişken gönlüm yokluguna tamah ettirme beni..
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #281 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Varlıgınla ehlileşmişken gönlüm yokluguna tamah ettirme beni..
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #283 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda bekliyorum; öyle bir vakitde gelki vazgeçmem mümkün olmasın
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #284 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Belki sıkıca sarılabileceğimiz bir sevgilimiz olmadı, belki yalnızız ama bilinsin ki, adam gibi sevdiğimizdendir yalnızlığımız.
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Belki sıkıca sarılabileceğimiz bir sevgilimiz olmadı, belki yalnızız ama bilinsin ki, adam gibi sevdiğimizdendir yalnızlığımız.
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #285 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda -Sen yanımda yoksan herşey bana bomboş geliyor. (I feel so empty inside without you by my side.)
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda -Sen yanımda yoksan herşey bana bomboş geliyor. (I feel so empty inside without you by my side.)
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #286 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda -Ben sensiz bir hiçim. (I am nothing without you.You are my everything.)
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda -Ben sensiz bir hiçim. (I am nothing without you.You are my everything.)
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #287 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda -Sen benim herşeyimsin. (You mean everything to me.)
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #288 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda -Sensiz yaşayamam. (I can't live without you.)
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #289 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda -Keşke şu an burada olsaydın. (I wish you were here.)
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #290 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda -Sana sırılsıklam aşığım. (I am head over heels in love with you.)
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #291 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda -Kalbim senin. (My heart is yours. My heart belongs to you.)
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #292 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda -Rüyalarımdaki meleksin. (You are the angel of my dreams.)
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #293 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda I can' t wait to fall in love with you. Sana aşık olmak için sabırsızlanıyorum.
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda I can' t wait to fall in love with you. Sana aşık olmak için sabırsızlanıyorum.
PureLove6 Kayıtlı Üye 24 Eki 2012 #294 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda I will love you till death do us part. Ölüm bizi ayırıncaya dek seni seveceğim.
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda I will love you till death do us part. Ölüm bizi ayırıncaya dek seni seveceğim.
leylmira Bayan Üye 24 Eki 2012 #295 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Kahvenden bir yudum bile almamışsın, korktun mu beni kırk yıl sevmekten? küçük iskender Mutlu Bayramlar [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Kahvenden bir yudum bile almamışsın, korktun mu beni kırk yıl sevmekten? küçük iskender Mutlu Bayramlar [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]
yigitbircan Banned 24 Eki 2012 #296 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda leylmira' Alıntı: Kahvenden bir yudum bile almamışsın, korktun mu beni kırk yıl sevmekten? küçük iskender Mutlu Bayramlar [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] Genişletmek için tıkla ... Bitirdim olurmu falıma bakmani bekliyordum... Tesekkür...Sanada iyi Bayramlar.
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda leylmira' Alıntı: Kahvenden bir yudum bile almamışsın, korktun mu beni kırk yıl sevmekten? küçük iskender Mutlu Bayramlar [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] Genişletmek için tıkla ... Bitirdim olurmu falıma bakmani bekliyordum... Tesekkür...Sanada iyi Bayramlar.
leylmira Bayan Üye 25 Eki 2012 #297 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Ben seni beklentisiz seviyorum. Hiçbir şey ummadan, talepte bulunmadan, hayal bile kurmadan." - Elif Şafak
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Ben seni beklentisiz seviyorum. Hiçbir şey ummadan, talepte bulunmadan, hayal bile kurmadan." - Elif Şafak
leylmira Bayan Üye 26 Eki 2012 #299 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Misss gibi gül eline sağlık canımmm Mutlu Bayramlar
sevdaseli Bayan Üye 26 Eki 2012 #300 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda leylmira' Alıntı: Misss gibi gül eline sağlık canımmm Mutlu Bayramlar Genişletmek için tıkla ... rica ediyorum mutlu bayramlar kocaman öpüldünüzzzzz:eda::eda::eda:
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda leylmira' Alıntı: Misss gibi gül eline sağlık canımmm Mutlu Bayramlar Genişletmek için tıkla ... rica ediyorum mutlu bayramlar kocaman öpüldünüzzzzz:eda::eda::eda: