---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda
yigitbircan Banned 5 Eki 2012 #203 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Ey Aşık ! Korkma Sev. Öldüğün yerde değil, dirildiğin yerde Sev. Sana mânâ katanı Sev. İki iken bir olabileceğini Sev. Ona sahip çıkamam diye korkma; ikinize de sahip çıkan var nasıl olsa.. Hz.Mevlana
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Ey Aşık ! Korkma Sev. Öldüğün yerde değil, dirildiğin yerde Sev. Sana mânâ katanı Sev. İki iken bir olabileceğini Sev. Ona sahip çıkamam diye korkma; ikinize de sahip çıkan var nasıl olsa.. Hz.Mevlana
yigitbircan Banned 6 Eki 2012 #204 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Yalnızlığı alnının ortasınsan vefasızlığı ise tam kalbinden vurmak istiyorum ki yaşamasın bir daha
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Yalnızlığı alnının ortasınsan vefasızlığı ise tam kalbinden vurmak istiyorum ki yaşamasın bir daha
parasite Kayıtlı Üye 7 Eki 2012 #209 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda aşk küçük bir kelime olabilir ama kendi içinde çok büyüktür ...
byyuxel Kayıtlı Üye 7 Eki 2012 #210 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Aşk aynaya baktığında onu görmektir.
biricigim1 Bayan Üye 7 Eki 2012 #211 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda [ı]dunyaya bır defa daha gelecegımı bılsem,senı bır defa degıl bın defa severdım...[/ı]
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda [ı]dunyaya bır defa daha gelecegımı bılsem,senı bır defa degıl bın defa severdım...[/ı]
yigitbircan Banned 7 Eki 2012 #212 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda "Sen yeter ki içinden de olsa bir "Seni Seviyorum" de; "Benim kulaklarım çınlasın" kafi... "Yüreğinde hissedersen, mesafe yoktur.''
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda "Sen yeter ki içinden de olsa bir "Seni Seviyorum" de; "Benim kulaklarım çınlasın" kafi... "Yüreğinde hissedersen, mesafe yoktur.''
yigitbircan Banned 8 Eki 2012 #217 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Ben, utangaç bir kâlbi Taşırım geceden. Ben, sana aşık olduğumu Ölsem "s ö y l e y e m e m” Sustuğum kadar aklımdasın. Konuştuğum kadar dilimde. Sen ki benim her halimde, Velhasıl-ı kelam "BeN SeN OlmuşuM Ey YâR" Mevlana
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Ben, utangaç bir kâlbi Taşırım geceden. Ben, sana aşık olduğumu Ölsem "s ö y l e y e m e m” Sustuğum kadar aklımdasın. Konuştuğum kadar dilimde. Sen ki benim her halimde, Velhasıl-ı kelam "BeN SeN OlmuşuM Ey YâR" Mevlana
yigitbircan Banned 8 Eki 2012 #218 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Sen de unutulmuşlar kitabında yerini alacaksın, Tıpkı benim gibi, Saat Seni Vazgeçecek Yar...
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda Sen de unutulmuşlar kitabında yerini alacaksın, Tıpkı benim gibi, Saat Seni Vazgeçecek Yar...
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 8 Eki 2012 #219 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] abi supersin +
yigitbircan Banned 8 Eki 2012 #220 ---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda She`' Alıntı: [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] abi supersin + Genişletmek için tıkla ... Bence sensin o super olan şee
---> Bir Aşk Cümlesi Fısılda She`' Alıntı: [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] abi supersin + Genişletmek için tıkla ... Bence sensin o super olan şee