---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız Direk dalarım sorup soruşturmadan :11:
Buğra1 Kayıtlı Üye 5 Nis 2010 #21 ---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız Direk dalarım sorup soruşturmadan :11:
A Addict Kayıtlı Üye 5 Nis 2010 #22 ---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız Göster bakim onları bana Bende kavgaya girerim.
---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız Göster bakim onları bana Bende kavgaya girerim.
S SABIRLI Kayıtlı Üye 5 Nis 2010 #23 ---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız Benim arkadaşlarıma karışmama gerek yok eğer o kavgadayken bende dalardam karşıdaki ölür kalır hiç ellememem onlar 10 kişi olsun yine halleder
---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız Benim arkadaşlarıma karışmama gerek yok eğer o kavgadayken bende dalardam karşıdaki ölür kalır hiç ellememem onlar 10 kişi olsun yine halleder
H Hiphop_girL Bayan Üye 5 Nis 2010 #24 ---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız kısıye gore tabi hele kankamsa durdurabılene ask olsun xD
---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız kısıye gore tabi hele kankamsa durdurabılene ask olsun xD
^shékér kıs^ Bayan Üye 5 Nis 2010 #25 ---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız canSu^^' Alıntı: Kankam dalıyorsa ben her türlü p Genişletmek için tıkla ... LoKuMuM<3' Alıntı: dayak yiyeceğimi bile bile dalardımxD Genişletmek için tıkla ... hahaha Tabiki hemen Girerim xD
---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız canSu^^' Alıntı: Kankam dalıyorsa ben her türlü p Genişletmek için tıkla ... LoKuMuM<3' Alıntı: dayak yiyeceğimi bile bile dalardımxD Genişletmek için tıkla ... hahaha Tabiki hemen Girerim xD
ultra_merve Bayan Üye 3 Ağu 2010 #26 ---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız ayırırdım hemen
BravehearTs Kayıtlı Üye 3 Ağu 2010 #27 ---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız Düşünce gücüyle sorun halledilemeyeceğine göre direk dalarım
---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız Düşünce gücüyle sorun halledilemeyeceğine göre direk dalarım
Ece555 Bayan Üye 3 Ağu 2010 #28 ---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız bende Kavgaya Girerim
REiSS Kayıtlı Üye 17 Kas 2010 #29 ---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız bende Kavgaya Girerim
İnci 1907 Prenses 17 Kas 2010 #30 ---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız kaçarı çok her türlü dalarım xD
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #31 ---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız Yakın Arkadaşımsa Tereddütsüz Bende Kavgaya Girerim..
---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız Yakın Arkadaşımsa Tereddütsüz Bende Kavgaya Girerim..
LaZZkopateLLa Bayan Üye 12 Tem 2011 #32 ---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız hiçbiri...aklı selimolmaya davet ederim..oturun konuşalım derim...duyacak durumdaysalar tabi..
---> Bir Arkadaşınız Kavgada Olduğu Zamn Ne Yaparsınız hiçbiri...aklı selimolmaya davet ederim..oturun konuşalım derim...duyacak durumdaysalar tabi..